ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντίδραση στα Τρίκαλα μετά την… ανώμαλη προσγείωση (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Καινούριος παίκτης έρχεται σήμερα, αλλά για τον Άρη το σημαντικό είναι να μπορέσει να φύγει νικητής από τα Τρίκαλα (17:00) στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. 

Οι κίτρινοι προέρχονται από μια βδομάδα με έντονα συναισθήματα. Ξέσπασμα χαράς μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, απογοήτευση τρεις μέρες μετά από την τραγική εμφάνιση και ήττα από τους Σκαϊλάινερς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Και σήμερα πάλι στη… δουλειά. Σε μια έδρα που δυσκολεύει παραδοσιακά όχι μόνο τον Άρη αλλά τις περισσότερες ομάδες. Τα Τρίκαλα είναι ομάδα που αν την υποτιμήσεις, θα μπεις σε περιπέτειες.

Ο Άρης οφείλει να πάει διπλά συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στον στόχο του. Αν δεν το κάνει, σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας. Ξεκάθαρα. Οφείλει να αντιδράσει μετά την εμφάνιση της περασμένης Τρίτης στο Παλέ και να μην στραβοπατήσει στα… Τρίκαλα στα δυο στενά, συνεχίζοντας την πορεία του για την εξασφάλιση της τέταρτης θέσης. Για να βγει τρίτος πλέον πρέπει να του δώσει το δικαίωμα η ΑΕΚ. Πρωτίστως δεν πρέπει ο ίδιος να δώσει άλλα δικαιώματα προς τα κάτω.

Εφόσον οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη εμφανιστούν με ενέργεια, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα και καλή άμυνα θα παίξουν, και καλή κυκλοφορία της μπάλας θα έχουν και τη νίκη θα πάρουν, διότι είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα από τα Τρίκαλα.

Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και ο Άρης καλείται να βάλει τις βάσεις για το – όσο το δυνατόν πιο σύντομα –  “κλείδωμα” της 4ης θέσης και να φορμαριστεί την κατάλληλη στιγμή για τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη και φυσικά τον τελικό του κυπέλλου σε λιγότερο από έναν μήνα.

To Top