ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αντίδραση στην Φρανκφούρτη και επιστροφή στις νίκες (PRESSARIS LIVE, 21:00)

Μόλις 48 ώρες μετά τον απαιτητικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο υπέστη την τέταρτη ήττα του στο πρωτάθλημα, ο Άρης αγωνίζεται σήμερα (21:00) για το Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενούμενος των Σκαϊλάινερς στην Φρανκφούρτη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Ο Δημήτρης Πρίφτης προσπαθεί κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι να προετοιμάσει την ομάδα του για τον σημερινό αγώνα. Σε τακτικό επίπεδο, δεν υπάρχει χρόνος για να γίνει πολύ μεγάλη ανάλυση, σε κάθε περίπτωση όμως είναι ένα παιχνίδι που εν πολλοίς εξαρτάται από τον Άρη.

Απών και από τον σημερινό αγώνα θα είναι ο Ντέβιν Μαρμπλ (εκτός από τον Βασίλη Καββαδά), ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του στο δεξί πόδι και προτιμήθηκε να μείνει πίσω στην Θεσσαλονίκη, ώστε να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα με την Δόξα στην Λευκάδα.

Οι κίτρινοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου και να συνεχίσουν με αξιώσεις να διεκδικούν την πρόκριση στην μεθεπόμενη φάση της διοργάνωσης (όπως θα συμβεί με όλους τους πρώτους και τους τρεις καλύτερους δεύτερους) και έχουν απέναντί τους μια ομάδα που παρουσιάζει πολλά προβλήματα και στο γερμανικό πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο σήμερα θα έχουν για πρώτη φορά τον προπονητή τους στον πάγκο.

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ, πρώην τεχνικός των κίτρινων, αποθεραπεύθηκε από την επέμβαση στη μέση του και επιστρέφει σήμερα στους πάγκους.

To Top