Αντίδραση Τσιάρτα: “Γιατί ο Αντετοκούνμπο και όχι π.χ. ο Γκάλης στην φωτογραφία για το 1821;” (photo)

Αντιδράσεις για ακόμη μία φορά προκαλεί ο Βασίλης Τσιάρτας με αφορμή την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο  σε φωτογραφία για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος αναφέρεται στο γεγονός ότι o «Greek Freak» είναι δίπλα σε διαχρονικά μεγάλες προσωπικότητες της Ελλάδας, όπως είναι ο Περικλής, η Μαρία Κάλλας και ο Γιώργος Παπανικολάου, αλλά έχουν κάνει γνωστή την χώρα μας σε όλο τον κόσμο.

Η απορία του αναφέρεται στο γεγονός ότι απουσιάζει κάποιο απ’ τα παιδιά του 1987 στο μπάσκετ (εννοώντας π.χ. τον Γκάλη), του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης.

Όπως αναφέρει: «Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φώτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης».

Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται”.

To Top