Αντίο Κούπερ στο Μουντιάλ με ήττα (1-2) στις καθυστερήσεις

Με γκολ των Αλ Φαράζ (45+6′ πεν.) και Αλ Νταουσαρί στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Σαουδική Αραβία έκανε την ανατροπή και πήρε το τρίποντο (2-1) απέναντι στην Αίγυπτο, που έμεινε χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση του ομίλου. Αντίο και για τον Έκτορ Κούπερ στο Μουντιάλ, ως προπονητής των Φαραώ.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Για την 3η και τελευταία αγωνιστική του Group A στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, Σαουδική Αραβία και Αίγυπτος αναμετρήθηκαν στο Volgograd Arena. Με γκολ των Αλ Φαράζ και Αλ Νταουσαρί, οι Σαουδάραβες έκαναν την ανατροπή, πήραν το τρίποντο και τις εντυπώσεις, αφήνοντας στην τελευταία θέση του ομίλου τους “Φαραώ”, που προηγήθηκαν με τον Σαλάχ.

Γήπεδο: Volgograd Arena

Διαιτητής: Wilmar Roldan (COL)

Βοηθοί: Alexander Guzman (COL), Cristian de la Cruz (COL)

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ Μοσαϊλέμ, Αλ Μπουραΐκ, Ο. Χαουσαουί, Μ. Χαουσαουί, Αλ Σαχρανί, Αλ Μογκαχουί, Οταΐφ, Μπαχμπρί (65′ Ασίρι), Αλ Φαράζ, Αλ Νταουσαρί, Αλ Μουαλάντ (79′ Αλ Σεχίρι).

ΑΙΓΥΠΤΟΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Ελ Χανταρί, Φατχί, Γκαμπρ, Χεγκάζι, Αμπντούλ Σαφί, Ελνένι, Χάμεντ, Σαλάχ, Ελ Σαΐντ (45+7′ λ.τ. Ουάρντα), Τρεζεγκέ (81′ Καχραμπά), Μόχσεν (64′ Σομπχί).

Γκολ: 45+6′ πεν. Αλ Φαράζ, 90+5′ Αλ Νταουσαρί / 22′ Σαλάχ

Κάρτες: / 45+5′ Γκαμπρ, 86′ Φατχί

To Top