ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντίο με ήττα για τα κορίτσια του Άρη, σε αναμονή για την τελική κατάταξη

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ δεν τα κατάφερε στον τελευταίο της αγώνα με τις Ελπίδες Καρδίτσας και ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 0-1. Την προσεχή Κυριακή κρίνεται η θέση της στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.

Οι «κίτρινες» αιφνιδιάστηκαν από τον αντίπαλο και δέχτηκαν γρήγορα ένα γκολ στο 2′ της αναμέτρησης, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η ομάδα της Καρδίτσας είχε την ψυχολογία με το μέρος της και έλεγχε το αγώνα,  πιέζοντας να πετύχει και άλλο γκολ, αλλά όλες τις φάσεις που δημιούργησε τις απέκρουσε η τερματοφύλακας του ΑΡΗ, Εύη Γαβριηλίδου.

Ο ΑΡΗΣ στο 30′ της αναμέτρησης ισορρόπησε το παιχνίδι και για ένα πεντάλεπτο πίεσε την αντίπαλη άμυνα για την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να την πετύχει..

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κίτρινες» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Στο 54′ η Anica Plecic με ατομική προσπάθεια κατάφερε να φτάσει μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε κόπηκε από την αντίπαλη άμυνα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι «κίτρινες» έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους για γκολ, όταν η Σούλα Σπυριδωνίδου, από καλή θέση στο ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 80′ της αναμέτρησης η Anica Plecic εκτέλεσε ένα φάουλ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Η ομάδα του ΑΡΗ είναι προς το παρόν έκτη στην κατάταξη σε ισοβαθμία με τον πέμπτο Α.Ο. Χανίων με 21 βαθμούς, με 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες και γκολ 25-26. Ο Α.Ο. Χανίων έχει έναν αγώνα λιγότερο (παίζει την προσεχή Κυριακή με τον ΠΑΟΚ).

Ο ΑΡΗΣ θα τερματίσει έκτος εφόσον ο Α.Ο. Τρικάλων 2011 στον τελευταίο του αγώνα Δράμας την προσεχή Κυριακή (15/5) χάσει από τις Αμαζόνες εντός έδρας.  Αν Α.Ο. Τρικάλων 2011 νικήσει, ο ΑΡΗΣ θα τερματίσει 7ος παραμένοντας στην Α’ Εθνική 2015-2016.

ΑΡΗΣ(Σπυριδωνίδης): Γαβριηλίδου, Μίχου, Βασιλείου, Κολλήγα,Τσιακλίδου(46’Χουτουριάδου),Τσιτσιά, Σπυριδωνίδου (75′ Βουτσά), Καλογεροπούλου, Μαντατζή, Νεοφύτου(79′ Κωνσταντινίδου), Plecic.

Πηγή: arisac.gr

To Top