ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Αντίο” στην Γ΄Εθνική με… περίπατο (0-6) στο Σουφλί

Η πιο εύκολη “έξοδος” στο φετινό πρωτάθλημα, ήταν αυτή στο Σουφλί για τον Άρη, με τους “κιτρινόμαυρους” να σκοράρουν κατά ριπάς στο πρώτο ημίχρονο, να… σέβονται τον ιδιαίτερα αδύναμο αντίπαλό τους στο δεύτερο -όπου πέτυχαν μόλις ένα τέρμα- για να επικρατήσουν τελικά του τοπικού Έβρου με 6-0. Από δύο γκολ Καπνίδης και Ντούνης, από ένα οι Κωνσταντινίδης και Κυβελίδης.

Από νωρίς οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου έβαλαν τις βάσεις για μία άνετη επικράτηση στην αυλαία του φετινού πρωταθλήμτος της Γ΄Εθνικής. Μόλις στο 9΄ο Αντώνης Καπνίδης πέτυχε το 0-1, για να διπλασιάσει (0-2) τα τέρματα της ομάδας του, δύο λεπτά αργότερα (11΄). Στο 34΄ο Μάρκος Ντούνης πέτυχε το 0-3, για να σκοράρει στο 37 και ο Κωνσταντινίδης για το 0-4. Το τελικό 0-5 του πρώτου ημιχρόνου, πέτυχε στο 41΄και πάλι ο Μάρκος Ντούνης.

Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε τυπική διαδικασία, με τους “κιτρινόμαυρους” να σκοράρουν μόλις ένα τέρμα, αν και αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Το σημαντικότερο όλων, το γεγονός ότι έπαιξαν οι Μπουλγκουρίφδης και Ανδρεάκος, οι μικρότεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές του Άρη στο φετινό ρόστερ. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν δύο-τρεις ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της τιμής, δίχως ωστόσο να το καταφέρουν. Το τελικό 6-0 πέτυχε στο 90΄ο Λεωνίδας Κυβελίδης για το τελικό 6-0.

Οι συνθέσεις: 

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Τσουμάνης, Μαζουλουξής, Βουτσιάς, Μελισσάς (46΄Σαμαρόπουλος), Κωνσταντινίδης(60΄Ανδρεάκος), Καζναφέρης, Ντούνης, Καπνίδης, Τάτος (60΄Μπουλγκουρίδης), Κυβελίδης

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Μπινόπουλος, Μπάμιος, Δροσάκης (62΄Μέρτικος), Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Πετκίδης, Τζελέπης (46΄Μεμέτ), Δραγανίδης, Χισανασβίλι, Εφραιμίδης (87΄Κουτσούλας), Ζυγκερίδης

Διαιτητής: Γ. Γεωργιτσόπουλος (Δράμας)

Βοηθοί: Θ. Βερνέζης (Καβάλας) – Δ. Κηλικιώτης (Ξάνθης)

Παρατηρητής διαιτησίας: Ν. Μανάκας (Θράκης)

To Top