“Αντίο” στην Ινδία με γκολ ο Κόκε! (photos)

Oι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σέρχιο Κόκε με την Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκαν σήμερα, με την τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος για την ομάδα του κόντρα στην Μουμπάϊ Σίτι, που έληξε ισόπαλη με 1-1.

Ο Ισπανός φορ “αποχαιρέτησε” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους φιλάθλους της Ινδίας και την διοργάνωση, πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της ομάδας του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (φωτο) στο 34ο λεπτό, πριν ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του με τον Άρη.

Δύο μόλις λεπτά αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και δεύτερο τέρμα και να “σφραγίσει” από νωρίς τη νίκη της ομάδας του.Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν τελικά να ισοφάρισαν στο 84΄με τον Σούσιλ και να διατηρήσουν την θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Κόκε στην Ινδία με αριθμούς…

Ο 31χρονος φορ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα Ινδίας αγωνιζόμενος στα 12 από τα 14 παιχνίδια της διοργάνωσης.

Σκόραρε τέσσερα τέρματα (17 τελικές) και παράλληλα “μοίρασε” άλλα τέσσερα στους συμπαίκτες του. Είχε συμμετοχή στο 70% των τερμάτων της ομάδας, καθώς η Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ τερμάτισε στην όγδοη και τελευταία θέση, με 11 τέρματα ενεργητικό και 13 παθητικό. Είχε μόλις 4 φάουλ εις βάρος του, ενώ δεν δέχθηκε καμία κίτρινη ή κόκκινη κάρτα.

koke_indiaISL M56 NEUFC v Mumbai

To Top