ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντίο στο Μουντιάλ για την Ελλάδα, 0-0 με την Κροατία

Μουντιάλ ήταν και… πάει! Η εμφάνιση της Ελλάδας δεν είχε καμία σχέση με αυτή του Ζάγκρεμπ αλλά το 4-1 ήταν αδύνατο να ανατραπεί και με το 0-0 που πήραν οι Κροάτες, προκρίθηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο! 

Θετικότατη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο από την «γαλανόλευκη», ωστόσο της έλειψε το γκολ που δεν την έβαζε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Δεν πήρε ρίσκα η Κροατία, που έπαιξε ξεκάθαρα με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς, έχοντας προίκα το σκορ του πρώτου αγώνα.

Καλή εμφάνιση από Μανωλά και Σωκράτη, φάνηκε πόσο έλειψε ο πρώτος από το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ. Ξεχώρισε για ακόμη μια φορά ο Ζέκα πολλά χιλιόμετρα, θετικοί και οι Ρέτσος, Τοροσίδης.

Χάρμα οφθαλμών ο Πέρισιτς από την Κροατία που λίγο έλειψε στο 43ο λεπτό να σκοράρει με τρομερό μακρινό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Καρνέζη. Πολύ καλό παιχνίδι και από τους Μόντριτς, Μπρόζοβιτς που «έλυναν και έδεναν» στο κέντρο, δεν τους ακολούθησε σε απόδοση ο Ράκιτιτς που ήταν αρνητικός.

Γήπεδο: “Γεώργιος Καραϊσκάκης”

Διαιτητής: Μπιέρν Κάιπερς

Βοηθοί: Σάντερ Βαν Ρόκελ, Έρβιν Ζέινστρα

 

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς,  Ρέτσος, Τζιόλης, Ταχτσίδης, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος (58′ Γιαννιώτας), Μπακασέτας (58′ Φορτούνης), Μήτρογλου (78′ Πέλκας).

ΚΡΟΑΤΙΑ:  Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Βίντα, Λόβρεν, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μόντριτς (91′ Μίτροβιτς) , Μπρόζοβιτς, Κράμαριτς, Πέρισιτς (86′ Ρέμπιτς), Κάλινιτς (78′ Κράμαριτς), Μάντζουκιτς.

 

Γκολ: /

Κάρτες: 24′ Ταχτσίδης /

To Top