ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντίο Τσάλου μέσω… Facebook

Την παραίτησή του από τον ΟΦΗ ανακοίνωσε ο Φώτης Τσάλος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (10/1).

Με ένα μήνυμα μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Φώτης Τσάλος έδωσε τέλος στην εξάμηνη ενασχόλησή του με τα διοικητικά του ΟΦΗ. Επιβεβαίωσε έτσι το σενάριο που ήθελε τις διοικητικές αλλαγές να έρχονται πριν τη Γενική Συνέλευση. Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου αναφέρει πως «όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν» και στη συνέχεια δίνει τη δική του εκδοχή για κάποια από τα γεγονότα που συνέβησαν τους μήνες της παρουσίας του και το τελευταίο εκρηκτικό διάστημα που οδήγησε στην παραίτησή του.

Αναφέρει πως ξόδεψε 360.000 ευρώ, τα οποία θα λείψουν από την οικογένειά του και είναι κόποι μιας ζωής. Πως οι μέτοχοι αντί να βοηθήσουν, δημιουργούσαν συνεχώς αβεβαιότητα και ανασφάλεια στην ομάδα και δεν έδωσαν τις μετοχές τους στην ΠΑΕ ώστε να έρθουν νέοι μέτοχοι που θα έβαζαν χρήματα.

Κάνει λόγο για 250.000 ευρώ οφειλές από την προηγούμενη διοίκηση, τα οποία αφορούσαν προσφυγές και χρέη προς εφορία και ΙΚΑ. Άνοιγμα το οποίο δεν θα έπρεπε να το καλύψει αυτή η διοίκηση και αν τα χρήματα τα χρησιμοποιούσε αλλιώς δεν θα αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα η ομάδα.

Κατηγορεί επίσης τους μετόχους και υποστηρίζει πως έβαλαν τους εγωισμούς τους πάνω από την ομάδα. Ο ίδιος πάλι αναφέρει πως θα μείνει «στρατιώτης κοντά στον ΟΦΗ». Αναφέρει πως για να υπάρξει υγεία στην ομάδα χρειάζεται να γίνουν βαθιές τομές και δεν σημαίνει πως όποιος την αγαπά θα πρέπει να είναι και μέσα στην λειτουργία της, αφού η ΠΑΕ χρειάζεται στεγανά και δεν είναι απαραίτητο όταν χρωστά η «ΠΑΕ ένα μήνα πως θα πρέπει να το ξέρει όλο το Ηράκλειο».

Στο τέλος μάλιστα αναφέρει πως ο ίδιος «παραμένει ο μεγαλομέτοχος» και τις μετοχές από το 26% που του ανήκει θα τις χαρίσει στους φιλάθλους του ΟΦΗ. «Σε κάθε φίλαθλο θα δώσω 5 μετοχές ΔΩΡΟ……..»

Αναλυτικά το μήνυμα του Τσάλου, το οποίο φανερώνει σε πολλά σημεία και με πολλούς τρόπους την ένταση που είχε την ώρα που το έγραφε. 

«Ομιλητές και ομιλητήσες όλα τα ωραία τελειώνουν κάποια μέρα. Μετά από 6 μήνες σκληρής δουλειάς για να πετύχουμε το στόχο μας που ήτανε μόνο για άνοδο της ομάδας βάζοντας τριακόσιες εξήντα χιλιάδες ευρώ από τις επιχειρήσεις μου χρήματα που θα στερηθούν από τα παιδιά μου κόπους από μία ολόκληρη Ζωή.

Μετά από μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και οι μεγάλες διακυμάνσεις στο τι θέλω εγώ και τι θέλουν μέτοχοι θεωρώ ότι το καλύτερο για την ομάδα στη συγκεκριμένη στιγμή είναι να παραιτηθώ μετά από παλιότερη συνέντευξή που καλούσα τους μετοχών να έρθουν εδώ να βγούνε μπροστά να αναλάβουν την ομάδα και τις υποχρεώσεις τους κρέπα την προηγούμενη διοίκηση κυνηγάνε την ομάδα 660.000 ανάλογα.

Όχι δεν είναι μόνο αυτό αλλά μόνο δημιουργούσαν συνεχώς αβεβαιότητα και ανασφάλεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα ηθών βάλουν χρήματα χωρίς να δώσουν τις μετοχές στην παε για να βάλουμε νέους μετόχους στραγγαλίζοντας οικονομικά εμένα και κατ επέκταση την την ομάδα παρότι εδώ και έξι μήνες το έργο που έχει γίνει είναι αδιαμφισβήτητο.

Ξεχειλίζει η στεναχώρια μου γιατί πίστευα ότι μπορώ να ανεβάσω την ομάδα δεν θέλουνε γιατί βαράνε τους εγωισμούς τους πάνω στην ομάδα για να μπορέσει ένας άνθρωπος να διοικήσει πρέπει να κάνει βαθιές τομές να διώξει τους μισούς που ασχολούνται με τον ΟΦΗ παράδειγμα στην Ζερβάκη οι οποίοι δεν είναι επαγγελματίες και κάνουν κακό στην ομάδα το οτι αγαπάνε την ομάδα δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι μέσα στη λειτουργία της ομάδας.

Η ομάδα χρειάζεται στεγανά δεν μπορεί να χρωστάς ένα μήνα και να το ξέρει όλο το Ηράκλειο καλά τέτοια πολλά παραδείγματα όλα αυτά και για τους μετόχους πρέπει να γίνουν παραδείγματα συνεχίζω να είμαι κοντά στην ομάδα στρατιώτης παραμένω και είμαι ο μεγαλομέτοχος με 26% της μετοχές μου προτίθεμαι να τις κάνω δώρο σε όλους τους φίλαθλους του ΟΦΗ σε κάθε φίλαθλο θα δώσω 5 μετοχές ΔΩΡΟ……..».

To Top