ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Αντίπαλος” η σωματική και ψυχολογική κόπωση, αλλά και ανάσες που περιμένει

Ο Άρης ήταν από τις ομάδες που είχαν μεγάλη επιβάρυνση από το ξεκίνημα του 2021 τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Πίεση, συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια, κοντράστ αποτελεσμάτων και συναισθημάτων.

Απέναντι στο βαρύ πρόγραμμα και στις υψηλές απαιτήσεις ο Άρης έδειξε χαρακτήρα, παραμένοντας στην 2η θέση, εκεί όπου θέλει να τερματίσει. Αυτή η εβδομάδα, αλλά και οι πρώτες των πλέι οφ δίνουν την ευκαιρία για ένα πιο βατό πρόγραμμα.

Τις προηγούμενες μέρες και πριν τον ΟΦΗ, ο Άρης δεν είχε εμβόλιμη δράση, τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν στις 21 Μαρτίου και θα υπάρξει άμεσα μια διακοπή λόγω Εθνικής και μέχρι την 4η αγωνιστική δεν προβλέπεται άλλο εμβόλιμο παιχνίδι. Γεγονός που θα δώσει τον Άρη να διαχειριστεί την σωματική και ψυχολογική κόπωση και να πάρει τις ανάσες που περιμένει, “νικώντας” έναν από τους πιο σημαντικούς “αντιπάλους” της προσπάθειας του.

Όπως παραδέχθηκε και ο Άκης Μάντζιος: «Υπάρχει κόπωση, αλλά πλέον πάμε σε ένα παιχνίδι ανά εβδομάδα, οπότε έχουμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ψυχολογικά ήταν δύο παιχνίδια που σίγουρα μας αφήνουν μία πίκρα. Η ομάδα βάσει εικόνας δεν πήρε αυτό που άξιζε στα δύο αυτά παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ» για να συμπληρώσει: «Είμαστε καλύτερα όσον αφορά την κόπωση, πηγαίνουμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ χωρίς ενδιάμεση αγωνιστική. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

To Top