ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίστροφη μέτρηση για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Μορόν

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας του Άρη με τον Λορέν Μορόν. Ο Ισπανός θα είναι ποδοσφαιριστής του Άρη για τα επόμενα δυο χρόνια και πλέον απομένει να μείνει ελεύθερος και τυπικά από την Μπέτις για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

O  Αρης έχει συμφωνήσει σε όλα τόσο με την Μπέτις, όσο και με τον Λόρεν Μορόν, σε μία μεταγραφή που αναμένεται να επικυρωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα. Δείγμα του ότι το θέμα προχωράει προς το… τέλος του είναι και το γεγονός, πως η ισπανική ομάδα, άρχισε ήδη να ανακοινώνει αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται.

Χθες το πρωί, οι Σεβιγιάνοι έκαναν γνωστό ότι λύθηκε το συμβόλαιο του τερματοφύλακα, Ντάνι Μαρτίν, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανδόρα. Λίγο αργότερα, το μεσημέρι η Μπέτις αγωνίστηκε σε φιλικό με την Μπράουνσβάικ, από το οποίο βρέθηκε εκτός αποστολής ο 29χρονος επιθετικός.

Πλέον είναι θέμα τυπικό να μείνει ελεύθερος και να έρθει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επικυρώσει τη συμφωνία με τον Άρη και να πιάσει δουλειά. Η μεταγραφή του Μορόν θα πραγματοποιηθεί με στόχο να δώσει λύση στην κιτρινόμαυρη επίθεση.

 

To Top