Αντίστροφη μέτρηση για την ΠΑΕ με την αγωνία να χτυπάει… κίτρινο!

Η αντίστροφη μέτρηση για τις κιτρινόμαυρες εξελίξεις ξεκίνησε. Μια κρίσιμη και ιστορική βδομάδα αρχίζει από σήμερα για τον Άρη. Όλη η κιτρινόμαυρη οικογένεια περιμένει την λύση που θα φέρει την οριστική… απόδραση από τα προβλήματα. Η αγωνία χτυπάει… κίτρινο!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!
  
Η Κοινωνία Μελών έχει ορίσει την Τετάρτη ως καταληκτική μέρα για  την υποβολή έγγραφων προτάσεων για την ΠΑΕ.
 Αυτήν τη στιγμή η κατάσταση διαμορφώνεται ως εξής:

1. Η πλευρά της διοίκησης, έχοντας και την αντικειμενική ευθύνη των τελευταίων χρήσεων θα προτείνει ένα συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο κινείται πάνω σε συγκεκριμένους άξονες. Όπως έχει υπογραμμίσει το PRESSARIS το πλάνο αυτό προβλέπει την εξασφάλιση ρευστότητας μέσω της εισροής κεφαλαίων από τη συνεργασία με τον Ισπανό τραπεζίτη, Φερνάντο Πλα. Κάλυψη για τις επείγουσες υποχρεώσεις και την αναδιοργάνωση της εταιρίας. Από κει και πέρα θεωρείται βέβαιο, ότι στο πλάνο αυτό θα προβλέπονται αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μείωση του μπάτζετ, των λειτουργικών εξόδων.

2. Μέσα στο πλάνο της διοίκησης λογικά δεν θα υπάρχει το όνομα του Γιάννη Κόντη. Ο εκτελεστικός διευθυντής φαίνεται να εμμένει στην απόφαση αποχώρησης του από την ΠΑΕ. Αυτό προφανώς εξυπηρετεί και την διοίκηση, η οποία με την “μη παρουσία” του Κόντη θα «απορροφήσει» τις αντιδράσεις, όπως εκφράστηκαν και στην πρόσφατη γενική συνέλευση. Ας μην ξεχνάμε σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ είναι ο συνδετικός κρίκος για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης από τον Φερνάντο Πλα. 

3. Το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας μελών, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζει τη δική του πρόταση για την ΠΑΕ Άρης. Επεξεργάζεται το δικό του πλάνο για να έχει μια εναλλακτική πρόταση διοίκησης, εφόσον το σώμα απορρίψει τις όποιες προτάσεις του παρουσιαστούν. Ήδη έχουν γίνει αρκετές επαφές με παράγοντες της ευρύτερης κιτρινόμαυρης οικογένειας. Θεωρείται σχεδόν βέβαιη η πρόταση του δ.σ. της ΚΜΑ. 

4. Τα μέλη του «Άρης Ενότητα» έλαβαν προφορικά κάποια οικονομικά στοιχεία στο πρόσφατο ραντεβού με την διοίκηση της ΠΑΕ, όμως ζήτησαν επιπλέον στοιχεία, τα οποία θα παραλάμβαναν τυχόν και γραπτώς σε νέο ραντεβού, το οποίο πάντως δεν προσδιορίστηκε χρονικά.  Οι δύο πλευρές δεν επικοινώνησαν τις τελευταίες μέρες και το θέμα παρέμεινε σε εκκρεμότητα. Από σήμερα αναμένεται να υπάρξει νέα επικοινωνία και θα συνεχιστεί η ενημέρωση με στόχο.

Αναμένεται και αυτή η κίνηση να παρουσιάσει ένα μπίζνες πλαν, μια πρόταση για την κίτρινη ΠΑΕ.

 

To Top