ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίστροφη μέτρηση! Καταθέτει σήμερα την Ευρωπαϊκή λίστα ο Άρης στην UEFA

Αντίστροφη μέτρηση για την Ευρώπη. Σε μια βδομάδα ο Άρης δίνει το πρώτο του Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αστάνα για τα προκριματικά του Europa Conference League και πλέον η ομάδα μετράει αντίστροφα. Απόψε μέχρι τα μεσάνυχτα, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα δηλώσει τους παίκτες στην ομαδική της Ευρωπαϊκή λίστα.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA μια ομάδα μπορεί να φτιάξει λίστα μέχρι 25 παικτών, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν παιδιά των ακαδημιών εντός αυτής (τουλάχιστον 8 πρέπει να είναι Έλληνες και να έχουν αγωνιστεί επί μια τριετία στο ελληνικό πρωτάθλημα ή να ανήκουν στα τμήματα υποδομής).

Για τους “μικρούς της λίστας Β’ δεν υπάρχει περιορισμός όλη τη χρονιά, έχοντας τη δυνατότητα να γίνουν όσες αλλαγές (προθέσεις ή αφαιρέσεις) επιθυμεί κάποια ομάδα για τις ηλικίες από 15 έως 21 ετών.

Σημαντική “λεπτομέρεια” μια και βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο για την λίστα Α’: Μια ομάδα μπορεί να κάνει έως δύο αλλαγές παικτών, καταθέτοντας το δελτίο του ποδοσφαιριστή, μέχρι το τελευταίο βράδυ προ του πρώτου αγώνα της σειράς και στην προκειμένη περίπτωση μέχρι το βράδυ της 21ης Ιουλίου, πριν από τη σέντρα με την Αστάνα.

To Top