Αντίστροφη μέτρηση, οι πιθανές ημερομηνίες της συνέλευσης

Η αγωνία κορυφώνεται στο διοικητικά δρώμενα του Άρη καθώς εκπνέει σε λίγες ώρες (απόψε στις 20:00) η προθεσμία υποβολής έγγραφων προτάσεων ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ.

Το προεδρείο της ΚΜΑ αναμένεται να εκδώσει αμέσως μετά ανακοίνωση με την οποία θα δημοσιοποιεί την ανταπόκριση που έτυχε η πρότασή της αναφορικά με την πρόσκληση που απεύθυνε.

Στην ανακοίνωση θα γίνεται γνωστή -εκτός των άλλων- η μέρα της συνέχισης της Γενικής Συνέλευσης. Αυτό πάντως αποτελεί αντικείμενο συζήτησης, καθώς οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα βρίσκονται την Παρασκευή στην Αθήνα για να παραστούν στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Πάντως δεν αποκλείεται να οριστεί αύριο Πέμπτη η ημέρα διεξαγωγής της Συνέλευσης εφόσον διευκρινιστούν κάποιοι σημαντικοί παράγοντες μέσω των θεσμικών οργάνων του συλλόγου.

Σε περίπτωση που τελικά δεν προκριθούν Πέμπτη ή Παρασκευή ως ημέρα διεξαγωγής, τότε, οι πιθανότητες μετατίθενται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που απορρέουν από κύκλους της κιτρινόμαυρης οικογένειας, θα αποτελέσει έκπληξη η κατάθεση δεύτερης πρότασης. Όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει ήδη μια, αυτή της πλευράς Αθανασιάδη- Κόντη.

To Top