Αντίστροφη μέτρηση υπό τη σκιά της επενδυτολογίας, αγωνία, αναμονή…

Η ατζέντα στο θέμα επενδυτή άνοιξε δημόσια την περασμένη με ραδιοφωνικές δηλώσεις μέλους του δ.σ. της ΠΑΕ. Ακολούθησαν ανακοινώσεις της ΠΑΕ που καθόρισαν ως καταληκτική ημερομηνία την 5η Δεκεμβρίου στο “καυτό” αυτό θέμα, από την στιγμή που τότε ολοκληρώνεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Η ημέρα αυτή είναι η αυριανή. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. “Μια και σήμερα…”. Υπάρχει δεδομένα αγωνία και αναμονή. Ο Άρης βαδίζει κάτω από τη βαριά σκιά της «επενδυτολογίας», η οποία «ξεθωριάζει» οποιαδήποτε άλλη είδηση σχετίζεται με τον σύλλογο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ, 24 ώρες πριν από την λήξη της προθεσμίας για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, δεν ανοίγει τα χαρτιά της. Περιμένει σύμφωνα με όσα τονίζει και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ να υλοποιηθεί η (ουσιαστικά) προσυμφωνία (όπως ειπώθηκε και από επίσημα χείλη) με τον επιχειρηματία που φέρεται να είναι έτοιμος να βάλει (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) τα 7.000.000 ευρώ και να πάρει στα χέρια του το 51% των μετοχών του κιτρινόμαυρου συλλόγου.

Εφόσον μπουν τα χρήματα αυτά μέχρι αύριο, είτε από τον άνθρωπο με τον οποίο μιλάει ο Δημήτρης Ηλιάδης, είτε από οποιοδήποτε άλλον, τότε ο Άρης γυρίζει σελίδα. Διαφορετικά, η οικογένεια των κίτρινων θα βρεθεί σε μια πραγματικότητα με άγνωστες προς το παρόν εξελίξεις και φυσικά το πώς θα αντιδράσει.

Επί της ουσίας και ενώ όλοι είναι σε στάση αναμονής, ισχύει και σήμερα, αυτό που γράψαμε και χθες και τις προηγούμενες μέρες.

To Top