ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντί να λύσουν τα προβλήματα της πόλης, πουλάνε φτηνό οπαδιλίκι! (photo)

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν για άλλη μία φορά στη Θεσσαλονίκη, με τον πρόεδρο του δ’ διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, Κώστα Τσιαπακίδη να ειρωνεύεται  τον Άρη προκαλώντας το κοινό αίσθημα!

Για άλλη μια φορά ένας άνθρωπος της πόλης βάζει πάνω απ’ όλα τις φίλαθλες προτιμήσεις του και τις προμοτάρει μάλιστα κάνοντας το… κέφι του αντί να σκεφτεί ποιο είναι το σωστό και πως πρέπει να πράξει σε μια πόλη που τον τελευταίο χρόνο έχει πληγεί από οπαδικά χτυπήματα, με κορυφαίο όλων τη δολοφονική επίθεση στον Τόσκο.

Με ανάρτησή του ο κ.Τσιαπακίδης μετά τη λήξη του χθεσινού Άρης-ΠΑΟΚ υπονόησε μία σχέση που ενδεχομένως να πρέπει να κληθεί να αποδείξει, καθώς κανείς δεν γίνεται να πετάει λάσπη και στη συνέχεια να συμπεριφέρεται σαν να μην έγινε το παραμικρό.

Βέβαια κόντρα σε αυτά που έγραψε ο κ.Τσιαπακίδης για «μία πόλη και μία ομάδα», κατέβασε την δημοσίευση του, μετά τα σχόλια των φίλων του Άρη. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει το συμβάν, με τον συγκεκριμένο κύριο να μην έχει κάνει ούτε το ελάχιστο, δηλαδή να ζητήσει ένα τεράστιο συγνώμη και να παραδεχτεί το ολέθριο λάθος του.

 

To Top