Ανταγωνιστική ομάδα ακόμα και με το απαγορευτικό της FIBA σε ισχύ!

Οι διακανονισμοί θα προχωρήσουν στην ΚΑΕ για τις οφειλές προς τους παίκτες. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι άλλο. Δεν είναι, όμως, τώρα η προτεραιότητα της διοίκησης, γιατί προηγείται το δημόσιο. Πάντως δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τις προσφυγές στην FIBA, υπό την έννοια ότι δεν επηρεάζουν την πληρότητα του φακέλου που θα κατατεθεί στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού.

Αυτό που προέχει και με αυτό θα ασχοληθούν όλοι οι διοικούντες τις επόμενες 10-15 μέρες είναι η τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων που αφορούν τις οφειλές και τις ρυθμίσεις αυτών στο δημόσιο.

Το γεγονός ότι καμία υπόθεση που αφορά οφειλή προς παίκτη δεν έχει τελεσιδικήσει στα ελληνικά δικαστήρια είναι ένα… χρονικό “μαξιλάρι” για την ΚΑΕ, ώστε να μπορέσει να λύσει τα του δημοσίου.

Άλλωστε όπως επισημάνθηκε από κορυφαίο στέλεχος της ΚΑΕ οι προσφυγές των παικτών στη FIBA και η τελεσιδικία τους δεν βλάπτουν την “καθαρότητα” του φακέλου προς την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού.

Σαφώς η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές παικτών που απαιτείται να παρθεί το “letter of clearance” από άλλη ομοσπονδία, αλλά και σε αυτό το κομμάτι, αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, η ΚΑΕ είναι έτοιμη με συγκεκριμένες λύσεις παικτών εντός της ελληνικής αγοράς και φυσικά όχι μόνο Ελλήνων.

To Top