ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανταγωνιστικός Άρης κόντρα στην αήττητη Γκραν Κανάρια (22.00, PRESSARIS LIVE)

Για το καλύτερο με την Γκραν Κανάρια θα παραταχθεί στην Ισπανία ο Άρης (22.00, PRESSARIS LIVE), ο οποίος θέλει να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στην κάτοχο του τρόπαιου και πρωτοπόρο στον Β’ όμιλο.

Η αποστολή του Άρη βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας  στο Λας Πάλμας, όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει την αήττητη Γκραν Κανάρια.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν μία μίνι προετοιμασία για τον αγώνα με τους αήττητους στην Ευρώπη Ισπανούς, αρχής γενομένης από χθες, με μία απογευματινή προπόνηση στην Gran Canaria Arena, ενώ θα προπονηθούν και στις 12:00.

«Αντιμετωπίζουμε την κορυφαία και αήττητη ομάδα του ομίλου μας στο δρόμο. Αυτό περιγράφει τέλεια το επίπεδο δυσκολίας του επερχόμενου αγώνα μας εναντίον της Γκραν Κανάρια. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και την ικανότητά τους να σκοράρουν με πολλούς τρόπους, ώστε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί στα 40 λεπτά», όπως τόνισε ο Γιάννης Καστρίτης στο επίσημο σάιτ της διοργανώτριας.

O προπονητής του Άρη δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος υπέστη ένα τράβηγμα τράβηγμα στον προσαγωγό, πριν από την αναμέτρηση με το Μαρούσι κι έμεινε στη Θεσσαλονίκη, ενώ απών είναι και οι Ίσμαελ Σανόγκο.

Την ίδια ώρα, ο προπονητής της Γκράν Κανάρια Γιάκα Λάκοβιτς παραδέχθηκε ότι: “Παίζουμε με μια ομάδα που έχει την καλύτερη άμυνα στο EuroCup, αυτή που δέχεται τους λιγότερους πόντους ανά παιχνίδι. Παίζουν πολύ επιθετικά, έχουν πολύ ατομική ποιότητα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να παίξουμε καλά το δικό μας παιχνίδι και να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Διαιτητές, που σφυρίζουν σε μόνιμη βάση στην Ευρωλίγκα ορίστηκαν για το σημερινό παιχνίδι. Ο πολύ έμπειρος Ιταλός Καρμέλο Πατέρνικο, ο Ισραηλινός Σέφι Σέμες και ο Τούρκος Χουσεΐν Τσελίκ θα διευθύνουν την αναμέτρηση στα Κανάρια Νησιά.  

To Top