Ανταγωνιστικός Άρης στο ΣΕΦ με φόντο τον… Δεκέμβριο!

Αντιμέτωπος με μια εκ των δύο αήττητων ομάδων στην Ευρώπη τίθεται σήμερα (16.00) ο Άρης, στο ΣΕΦ, φιλοξενούμενος του Ολυμπιακού. Είναι αγώνας για την 8η αγωνιστική και φυσικά οι κίτρινοι έχουν ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή. Ο Ολυμπιακός μετράει 19 σερί νίκες επί του Άρη, μετράει 17 σερί νίκες φέτος και είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Άρης, όπως είπε και ο προπονητής του, Βαγγέλης Αγγέλου, θέλει να “χρησιμοποιήσει” και το σημερινό παιχνίδι, ούτως ώστε η ομάδα του να βγει βελτιωμένη από τους δύο αγώνες με τις καλύτερες ελληνικές ομάδες αυτή την περίοδο, ώστε να παρουσιαστεί πιο έτοιμη στην τετράδα αγώνων που έχει τον Δεκέμβριο, τρία για το πρωτάθλημα (Ηλυσιακός, Πανελευσινιακός, Ίκαρος) και τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Στόχος φυσικά είναι το απόλυτο νικών απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Οι τρεις του πρωταθλήματος είναι χειρότερες από τον Άρη, με τον Πανιώνιο υπάρχει η πρόκληση της συμμετοχής σε έναν τελικό και μάλιστα με τις πιο τέλειες συνθήκες, που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοί του στο Αλεξάνδρειο.

Για το σημερινό παιχνίδι, ο Άρης θα προσπαθήσει να βάλει… δύσκολα στον Ολυμπιακό για όσο μεγαλύτερη χρονική διάρκεια μπορεί. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, δεν το αμφισβητεί ουδείς αυτό, όμως ουδείς μπορεί να αποτρέψει τον Άρη από το να διεκδικήσει πράγματα στο παρκέ. Αυτό θέλει να δει και ο Αγγέλου, προσπάθεια, ανταγωνιστικότητα, αυτοπεποίθηση από τους παίκτες του απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης σήμερα.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν καθώς ο Αγγέλου άφησε στην Θεσσαλονίκη τον Ευθύμη Τσακαλέρη, ο Τζέρεμι Χαντ ταξίδεψε μεν αλλά δύσκολα θα μπει στην 12αδα, ενώ ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα αγωνιστεί κανονικά, αλλά μέσα στη βδομάδα υπέστη διάστρεμμα, ευτυχώς ελαφρύ.



To Top