Ανταγωνιστικότητα στο ΟΑΚΑ και… όλα για όλα απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Ανταγωνιστικότητα. Αυτό είναι το πρωταρχικό στοιχείο που θέλει να δει σήμερα (19.00, ΕΤ1) ο Βαγγέλης Αγγέλου από τους παίκτες του μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι κίτρινοι υστερούν σε ποιότητα και βάθος, είναι σαφές αυτό, όμως σαφές είναι ότι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, η οποία μεταφράστηκε τις περασμένες βδομάδες σε τρεις σερί νίκες και όμορφο μπάσκετ.

Για να μπορέσει ο Άρης να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι, πρέπει να τα κάνει όλα τέλεια και να βρει τον Παναθηναϊκό σε άσχημη μέρα. Για να συμβεί το τέλειο απαιτείται καθαρό μυαλό, σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση και πάνω από όλα πίστη σε αυτό που κάνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο.

Ο Άρης βρίσκει τον Παναθηναϊκό σε μια δύσκολη περίοδο, ειδικά μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ. Επιπροσθέτως η χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στους πράσινους, που παίζουν στο ΣΕΦ την επόμενη Δευτέρα και θα έχουν ελπίδες για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο μόνο αν κερδίσουν σήμερα.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι το έργο του Άρη είναι δύσκολο, όμως οι κίτρινοι θέλουν πολύ να δείξουν σε έναν τέτοιο αγώνα και χαρακτήρα και ανταγωνιστικότητα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Αγγέλου, υπό την έννοια ότι η απουσία του Σωτήρη Καραποστόλου είναι δεδομένη από το ξεκίνημα του 2013. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

 

To Top