Ανταγωνιστικό πρόσωπο σήμερα (17.00) στο ΣΕΦ και το μυαλό στο “6Χ6”

Το ΣΕΦ θα είναι άδειο σήμερα (17.00) και αυτό το γεγονός μπορεί να διευκολύνει τον Άρη να βγάλει το ανταγωνιστικό του πρόσωπο μέσα στο παρκέ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν κόντρα στους ερυθρόλευκους όπως και στον α’ γύρο του πρωταθλήματος, όταν έχασαν στο… ριπλέι!

Τότε, βέβαια, υπήρχε και Ντομινίκ Τζέιμς και Δημήτρης Τσαλδάρης. Ο πρώτος έχει φύγει, ο δεύτερος εξακολουθεί να είναι τραυματίας και θα απουσιάσει σήμερα. Τότε δεν υπήρχε Μπόγρης, αφού δεν του είχε δοθεί το δικαίωμα συμμετοχής από το ΑΣΕΑΔ. Ο Άρης δεν βρίσκεται στην αγωνιστική κατάσταση που ήταν τότε, αυτό είναι μια πραγματικότητα.

Θέλει να βρει, όμως, τον καλό του εαυτό και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, γιατί μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η κανονική διάρκεια κλείνει με έξι παιχνίδια, που ο καλός Άρης μπορεί εύκολα να κερδίσει. Ουσιαστικά γι’ αυτήν την εξάδα αγώνων προετοιμάζονται οι κίτρινοι, ώστε μέσα από τις νίκες να ανέβουν βαθμολογικά και να διεκδικήσουν την έκτη θέση, που σήμερα φαντάζει δύσκολο να κατακτηθεί, αλλά δεν είναι…

Στο ΣΕΦ σήμερα δεν θα υπάρχει κόσμος λόγω τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού και οι κίτρινοι θα προσπαθήσουν μέσα από την άμυνά τους να κόψουν τον ρυθμό της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς που προέρχεται από μια συντριβή στη Μόσχα (ήττα με 96-64) από την ΤΣΣΚΑ και σαφώς θα θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top