Αντεγκμπόγιε και Μούρτος με τις… χειροπέδες ανα χείρας!

Ο Ριντ ήταν ο εκτελεστής του Άρη χθες στην επίθεση, αλλά δεν θα είναι υπερβολή αν χρίσει πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας στον χθεσινό θρίαμβο τον Στέφεν Αντεγκμπόγιε και τον Σπύρο Μούρτο. 

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να υποστηριχθεί αυτή η άποψη. Αρκεί κανείς να δει τι έκαναν οι δύο πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, Τζέικ Όντουμ και Απόλλωνας Τσόχλας. Με εξαίρεση το πρώτο επτάλεπτο που ο Όντουμ έβαλε μαζεμένους πόντους, εξαφανίστηκε στο υπόλοιπο παιχνίδι, ενώ ποτέ δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα ο Τσόχλας, παίκτης καθοριστικός σε όλες τις νίκες του χθεσινού αντιπάλου του Άρη.

Η άμυνα των Αντεγκμπόγιε και Μούρτου ήταν μνημειώδης πάνω στα δύο πλέι μέικερ του Μαρκόπουλου και δεν έγινε καταλάθος. Στοχευμένα “χτύπησε” ο Άρης εκεί γιατί γνώριζε ότι δεν υπάρχει τρίτος γκαρντ μετά την απουσία του Μπρέμερ.

Ο Όντουμ είχε 3/7 βολές, 3/7 δίποντα, 0/2 τρίποντα και ο Τσόχλας μόλις 1/8 σουτ εντός παιδιάς (1/3δπ., 0/5τρ.)! Αυτό “έκοψε” τον ΠΑΟΚ επιθετικά, γι’αυτό και ο Κάρτερ είχε άσχημα ποσοστά (1/2δπ., 2/9τρ.)…

To Top