Αντεγκμπόγιε: “Πολύ σημαντική νίκη, παλέψαμε σκληρά και πετύχαμε τον στόχο μας”

Ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε έκανε σπουδαίο παιχνίδι κι όπως τόνισε μετά το τέλος του αγώνα η σημαντική νίκη ήταν αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας που έκαναν όλοι οι παίκτες.

Ο Βρετανός γκαρντ δήλωσε αρχικά: “Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Παλέψαμε σκληρά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα αλλά συνεχίσαμε την σκληρή προσπάθεια μέχρι το τέλος και ήμασταν εμείς αυτοί που πήραμε τη νίκη”.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη δική του απόδοση είπε: “Ήταν πραγματικά ένα καλό παιχνίδι όχι μόνο για μένα αλλά για ολόκληρη την ομάδα. Τα πλέι οφ είναι η πιο σημαντική στιγμή. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο γίνεται πιο δυνατά και καταφέραμε να φύγουμε νικητές”.

Για τους λόγους της “φτωχής” επιθετικής συγκομιδής του Άρη στο τέταρτο δεκάλεπτο  εξήγησε: “Πιστεύω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι δεν εκτελέσαμε σωστά κάποια πράγματα στην άμυνα κι αυτό επηρέασε επιθετικά τον τρόπο σκέψης μας. Αυτός ήταν ο λόγος που “μπλοκάραμε” στην επίθεση”.

Σε ερώτηση για το τι τους είπε ο Νίκος Λάσκαρης στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε: “Μας συνεχάρη. Το χάρηκε κι ο ίδιος αυτό που έγινε σήμερα. Μας είπε να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στον επόμενο στόχο που είναι ο δεύτερος αγώνας της σειράς”.

Ρωτήθηκε αν ο Άρης έκανε το τέλειο παιχνίδι στην τρίτη περίοδο λέγοντας: “Δεν θα έλεγα ότι κάναμε το τέλειο παιχνίδι στην τρίτη περίοδο. Μας επηρέασε σε κάποια σημεία η κόυραση. Προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να φτάσουμε στη νίκη όπως κι έγινε”.

To Top