ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αντεπίθεση Άρη για την επίσπευση της εκκαθάρισης και ξεκάθαρη στάση: όχι άλλη αδικία

Σε εγρήγορση βρίσκεται ο Άρης για το θέμα της εκκαθάρισης και της αδειοδότησης μετά τις πρωτοβουλίες που έχουν ξεκινήσει.

Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και οι οποίες κινήσεις, για την σύσταση νέας ΠΑΕ χωρίς προβλήματα, πρέπει να γίνουν γρήγορα, κάτι που γνωρίζουν άπαντες στην Αλκμήνης.

Από αύριο αρχίζει για τον Αρη ένας νέος κύκλος επαφών με τα μέλη της  ΕΕΑ και τους υπόλοιπους φορείς που θα έχουν ανάμειξη στο θέμα της αδειοδότησης, με στόχο να γίνουν τα κατάλληλα βήματα και τους επόμενους μήνες η ομάδα να μην βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Το θετικό στην όλη προσπάθεια είναι -όπως έδειξαν και οι δημόσιες τοποθετήσεις- η ΕΕΑ έχει την βούληση να μην αδικηθεί και φέτος ο Άρης, ώστε να υλοποιήσει το αυτονόητο: να ανέβει και τυπικά στη Football League συνεχίζοντας την πορεία προς την εξυγίανση. Ο Άρης συνεχίζει την αντεπίθεση για την επίσπευση της εκκαθάρισης και έχει ξεκάθαρη στάση: όχι άλλη αδικία!

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες που απαιτούνται ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία της εκκαθάρισης. Το πρώτο βήμα που θα γίνει, στις αρχές της εβδομάδας, είναι να σταλούν έγγραφα προς το ΙΚΑ και την Εφορία, μέσω των οποίων θα τονίζεται η αναγκαιότητα για επίσπευση της διαδικασίας του πλειστηριασμού, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και με σχετικό έγγραφο που θα συνταχθεί και θα σταλεί στις δικαστικές Αρχές, για επίσπευση της έκδοσης της απόφασης πλειστηριασμού.

To Top