Αντετοκούνμπο για Μπακς: “Δίνω το παράδειγμα ως ηγέτης, αλλά πρέπει να μιλάω περισσότερο”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε πως έχει επιλέξει να είναι ηγέτης μέσω της δουλειάς του, ωστόσο παραδέχθηκε ότι πρέπει να μιλάει περισσότερο στους συμπαίκτες του.

Η σεζόν 2020/21 του ΝΒΑ ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Οι Μπακς έχουν μπροστά μία τεράστια πρόκληση. Και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχεται πως ακόμα έχει πράγματα να δουλέψει σε όλους τους τομείς. Ακόμα και στον τρόπο που ηγείται της ομάδας του.

Ο σταρ του Μιλγουόκι αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα έπειτα από ερώτηση που του τέθηκε και ήταν ξεκάθαρος στο τι πρέπει να αλλάξει. “Προφανώς πρέπει να γίνω πιο ομιλητικός ως ηγέτης. Οι συμπαίκτες μου θέλουν να ακούν την φωνή μου, αλλά αυτό το κάνω σε όλη την καριέρα μου, σε όλη την ζωή μου” δήλωσε αρχικά ο Γιάννης, για να προσθέσει:

“Θέλω να δίνω το παράδειγμα ως ηγέτης με την δουλειά μου. Έτσι θέτω τον τόνο που θέλω. Δουλεύω σκληρά, παίρνω τα πάντα σοβαρά. Σέβομαι τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, ακούω τις οδηγίες. Αν εγώ ακούω τις οδηγίες των προπονητών μου, τότε όλοι κάνουν το ίδιο”.

Κλείνοντας το θέμα, ο σταρ των Μπακς τόνισε: “Αν θέλω να γίνω καλύτερος, τότε όλοι θα θέλουν να γίνουν καλύτεροι. Και ξέρω ότι πολύς κόσμος βλεέπι τι κάνω και αυτό ξεκινάει από τα αποδυτήρια. Κάθε μέρα όποτε μπαίνω στα αποδυτήρια είμαι σοβαρός και δείχνω στους συμπαίκτες μου ότι δεν παίζουμε.

Έχουμε έναν στόχο και αυτός είναι να γινόμαστε καλυτεροι κάθε μέρα, κάτι που ελπίζω κάποια στιγμή να μας οδηγήσει σε ένα πρωτάθλημα. Εμένα μου αρέσει να δίνω το παράδειγμα με την δουλειά μου ως ηγέτης και αυτό είναι κάτι με το οποίο ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί”.

To Top