Αντετοκούνμπο: «Δεν μιλάμε για μπάσκετ στο σπίτι» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται για την κόντρα με τους Μπρούκλιν Νετς, ωστόσο ο Greek Freak ξεκαθάρισε πριν το ματς ότι δεν θα το δει!

Ο ηγέτης των «ελαφιών» αποκάλυψε πως «στο σπίτι δεν μιλάμε για μπάσκετ, αφήνω το κινητό στο δωμάτιό μου και κάθομαι με τον γιο μου», ενώ σχολίασε πως «αν μιλάω για μπάσκετ για τον επόμενο ενάμιση μήνα, θα κουραστώ».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αφήνω το τηλέφωνο στο δωμάτιο μου και κλείνω τις ειδοποιήσεις. Εγώ κάθομαι με τον γιο μου, δεν βλέπω τους αγώνες. Δεν έχω την προσοχή στο μπάσκετ, το μόνο που με νοιάζει να γίνω καλύτερος, να βοηθήσω την ομάδα μου. Καμιά φορά ο αδελφός μου ή η κοπέλα μου, με ενημερώνουν. Αλλά τους λέω πως δεν μιλάμε για μπάσκετ σε αυτό το σπίτι.

Έτσι λειτουργεί ο εγκέφαλος μου, το μόνο που σκέφτομαι είναι το μπάσκετ, οπότε δεν έχω την ανάγκη να μιλήσω παραπάνω γι’ αυτό. Θα τρελαθώ. Μακάρι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ, για μεγάλη χρονική περίοδο, για 1,5 μήνα ώστε να είμαστε η τελευταία ομάδα που θα στέκεται όρθια. Αν μιλάω για μπάσκετ για τον επόμενο 1,5 μήνα, θα κουραστώ.

Έτσι όταν πάω σπίτι, βλέπω τις εκπομπές μου, ξεκουράζομαι, συγκεντρώνομαι σε εμένα, στο τι θα κάνω, τι θα φάω. Κι όταν πηγαίνω στην προπόνηση είμαι 100% στην ομάδα και στον τρόπο που θα βελτιωθώ».

To Top