Αντετοκούνμπο: “Είδα πως είναι η ζωή χωρίς μπάσκετ, δεν βλέπω να αποσύρομαι νωρίς”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα όπως όλοι οι αθλητές που αναγκαστικά “παροπλίστηκαν” και έκανε ένα σχόλιο έτσι για να σπάσει και λίγο η κατήφεια και η ανησυχία λόγω του κορωνοϊού.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Η σεζόν διακόπηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού με τους παίκτες να έχουν βγει από τις συνήθειες τους: τις ομαδικές προπονήσεις, ακόμα και τις ατομικές, τους αγώνες, τα ταξίδια.

Αναγκαστικά μένουν σπίτι και… τρελαίνονται. Όπως όλοι μας. Ο Γιάννης είδε πως είναι για λίγες μέρες η ζωή κι έγραψε στο twitter, στον προσωπικό του λογαριασμό: “Αν έτσι θα είναι η ζωή μου μετά το μπάσκετ, δεν θα αποσυρθώ τώρα σύντομα!”. Έβαλε μάλιστα ένα hashtag για 25 ετών καριέρα!

Η πλάκα βέβαια προήλθε από την απάντηση της συντρόφου του, Μαράια: “Κυριολεκτικά θα με τρελάνεις Γιάννη. Οπότε όσο περισσότερο διαρκέσει η καριέρα σου, τόσο το καλύτερο”.

Σιγά σιγά πάντως οι περισσότεροι παίκτες ξεκινάνε ειδικά προγράμματα σαν να βρίσκονται στις καλοκαιρινές τους διακοπές, αφού δεν μπορούν να κάνουν ομαδικές προπονήσεις με τις ομάδες τους.

To Top