Αντετοκούνμπο: «Είμαι πιο γνωστός στην Ελλάδα, απ’ ότι ο Τζόρνταν και ο ΛεΜπρόν στις ΗΠΑ»

Στο επίκεντρο της εκτεταμένης συνέντευξης που παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη New York Times, μοιραία βρέθηκε η ιστορία που περιλαμβάνει την αμφιβολία του για το μέλλον των Μιλγουόκι Μπακς και την ισχυρή πιθανότητα να αποχωρήσει αν τα Ελάφια πάψουν να βρίσκονται σε τροχιά διεκδίκησης πρωταθλήματος.

Βέβαια, δεν ήταν το μόνο που ανέλυσε ο Greek Freak. Μίλησε για μία ακόμα φορά για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του, αλλά και τις αποτιμήσεις που έχει κάνει μετά από 10 χρόνια πορείας στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Είναι ένας παγκόσμιος σταρ εδώ και χρόνια. Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί γίνεται μονομιάς αντιληπτός και ο κόσμος τρέχει δίπλα του για μία φωτογραφία και ένα αυτόγραφο. Οι κάτοικοι του Μιλγουόκι πάντα ενθουσιάζονται όταν τον βλέπουν, αλλά τον έχουν συνηθίσει κιόλας. Για να δώσει μία εικόνα του μεγέθους της αναγνωρισιμότητάς του στην πατρίδα του εξήγησε πως «όπως είναι ο Τζόρνταν και ο ΛεΜπρόν στις ΗΠΑ, είμαι κι εγώ στην Ελλάδα. Ίσως και περισσότερο».

Αυτή η κατάσταση τού προσφέρει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, όμως το γεγονός ότι η οικογένειά του εμπλέκεται σε αυτό τον προβληματίζει. Εξήγησε στη New York Times πως «στο δρόμο έχω παρατηρήσει πως με βιντεοσκοπούν και εμένα και τα παιδιά και τη σύζυγό μου όταν κάνουμε όλοι μαζί βόλτα στην Αθήνα για παράδειγμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα παιδιά βρίσκονται στο επίκεντρο και θέλω να τα προστατεύω. Θέλω εκείνα να αποφασίσουν, όταν είναι σε θέση να το κάνουν, το πως θα διαχειριστούν την εικόνα τους και πως θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους».

Ο Γιάννης και η Μαράια καλύπτουν τα πρόσωπά των τέκνων τους σε φωτογραφίες που «ανεβάζουν» στα social media. Προσπαθούν να είναι προσεκτικοί με αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε σούπερ σταρ του αθλητισμού, όπως ο Στέφεν Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ο οποίος έχει παραδεχθεί πως έκανε λάθος με την υπερέκθεση των παιδιών του στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και την παρουσία τους σε φαντασμαγορικές εκδηλώσεις.

To Top