Αντετοκούνμπο: «Είμαστε λίγο τεμπέληδες, δε θα παίξουμε σαν φαβορί στο επόμενο παιχνίδι»

Χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς κέρδισαν χθες τους Ορλάντο Μάτζικ με 121-107 κι έκαναν το 2-1 στη μεταξύ τους σειρά στα play-offs του ΝΒΑ.

Εμφάνιση που, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Έλληνας φόργουρντ, προήλθε από την ατομική πρόκληση που έβαλε ο ίδιος στον εαυτό του, αλλά και επειδή άπαντες ήταν πιο συνειδητοποιημένοι…

«Προσπάθησα να παίξω σκληρά, να προστατευτώ, να ανταποκριθώ στην ατομική πρόκληση, να προσπαθήσω να είμαι ενεργός. Απλά να είμαι παντού. Ήξερα ότι αυτό το παιχνίδι ήταν σημαντικό για εμάς. Έπρεπε να κάνουμε αυτό που κάναμε στο δεύτερο παιχνίδι. Παίζοντας την ίδια ομάδα για τρίτη φορά, ξέρεις τι να περιμένεις. Ξέρεις πώς θα σε φυλάνε. Ξέρεις τι να κάνεις για να ξεφύγεις, ξέρεις τι να κάνεις όταν είσαι ελεύθερος, ξέρεις από πού μπορεί να έρθει βοήθεια. Είσαι όχι πιο άνετα, απλώς περισσότερο συνειδητοποιημένος εκεί έξω», σχολίασε ο Αντετοκούνμπο.

Παράλληλα, ο ηγέτης των «ελαφιών» ήταν ξεκάθαρος και σε ό,τι αφορά στο τέταρτο παιχνίδι με τους «μάγους», σημειώνοντας με νόημα: «Δεν θα παίξουμε σαν φαβορί, θα αγωνιστούμε σαν αουτσάιντερ στο επόμενο παιχνίδι. Προσπαθούσα απλώς να παίξω σκληρά. Συνήθως δεν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι. Όταν ξεκινά το παιχνίδι, είμαστε λίγο τεμπέληδες».

To Top