Αντετοκούνμπο: “Θα πάμε στη Μύκονο με το τρόπαιο του ΝΒΑ”

Αποφασισμένος να πάρει όλους τους Μπακς στη Μύκονο είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που ονειρεύεται τίτλο με την ομάδα του Μιλγουόκι πριν γυρίσει στην Ελλάδα για να τον πανηγυρίσει.

Ο κορονοϊός του χάλασε τα σχέδια. Είχε τους Μπακς πρώτους στην Ανατολική Περιφέρεια και στην κορυφή του ΝΒΑ, πήγαινε ολοταχώς προς το back-to-back MVP, είχε βρει ρυθμό και κοίταζε μέχρι το τέλος του δρόμου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε στόχο το πρωτάθλημα στην έβδομη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, πλέον όμως όλα έχουν αλλάξει. Η πανδημία έχει κλειδώσει το πρωτάθλημα εδώ και δυόμιση μήνες, ουδείς γνωρίζει πότε και αν θα συνεχιστεί η χρονιά, ουδείς μπορεί να εκτιμήσει σε τι κατάσταση θα είναι οι αθλητές της Λίγκας μετά από μια τόσο μεγάλη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους. Ακόμη κι έτσι, ο Greek Freak ονειρεύεται…

Καλεσμένος του συμπαίκτη του, Πατ Κόνατον, ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στην τρομερή βελτίωση που είχαν οι Μπακς από τη μέρα που μπήκε στο ΝΒΑ έως σήμερα: “Η μεγαλύτερη διαφορά, είναι ο οργανισμός. Δημιουργήσαμε έναν οργανισμό που θέλει να κερδίζει. Σε κάτι τέτοιο ήθελε να είμαι μέλος, από την πρώτη μέρα” είπε ο Γιάννης και πρόσθεσε πως: “Μόλις κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα πάρουμε το τρόπαιο και μερικά πούρα και θα πάμε στη Μύκονο όλοι μαζί”. Το νησί των Κυκλάδων είναι αγαπημένος προορισμός της οικογένειας Αντετοκούνμπο και ακόμη και τον Σεπτέμβριο (μιας και η επόμενη σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει τα Χριστούγεννα) θα είναι ο νούμερο 1 προορισμός για εκείνη.

To Top