Αντετοκούνμπο: «Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά κάθε μέρα – Πάμε να το πάρουμε!»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας του με τους Μιλγουόκι Μπακς προέβη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Κάτοικος Μιλγουόκι – τουλάχιστον – μέχρι το καλοκαίρι του 2028 θα παραμείνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος και ήρθε σε συμφωνία με τους Μπακς για νέο τριετές μάξιμουμ συμβόλαιο με το… αστρονομικό ποσό των 186 εκατομμυρίων δολαρίων!
Αμέσως μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας των δυο πλευρών, ο «Greek Freak» έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να δεσμεύεται πως θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για την κατάκτηση του τροπαίου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:
«Το Μιλγουόκι είναι το μέρος που ξεκίνησα την καριέρα μου, το σπίτι μας, εκεί όπου μεγαλώνει η οικογένειά μου και εκεί που θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να κάνω κάθε φίλο των Μπακς περήφανο.
Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας, Γουές, Τζέιμι, Τζίμι και Ντι που συνεχίζουν να με στηρίζουν τόσο εμένα, όσο και την οικογένειά μου και να εκφράσω την εκτίμησή μου στον Τζον Χορστ που είναι ένας έμπιστος συνεργάτης και ήταν δίπλα μου από την ημέρα που έφτασα στο Μιλγουόκι πριν 10 χρόνια.
Στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου, θα είμαι πάντοτε ευγνώμων που με εμπνέουν για να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου κάθε μέρα. Μαζί θα είμαστε αφοσιωμένοι στο να κερδίσουμε και να φέρουμε και άλλον τίτλο στην πόλη μας.
Προς τους φίλους των Μπακς, πάμε να το πάρουμε».

To Top