Αντετοκούνμπο: Κάνει μήνυση για το… Greek Freak

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπερασπιζόμενος το… Greek Freak βρίσκεται στα δικαστήρια με έναν καλλιτέχνη που πουλά μπλούζες με το όνομα του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Έλληνας σταρ έχει ακόμα ένα πρόβλημα από τα… πολλά τέτοιου είδους και βρίσκεται στα δικαστήρια με έναν καλλιτέχνη που έχει αποφασίσει να πουλάει μπλούζες αποκλειστικό όνομα του Greek Freak. Σύμφωνα με το tmz ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πολύ σοβαρός με την εκμετάλλευση του ονόματος του και προσπαθεί να το υπερασπίζεται με κάθε τρόπο. Ένας καλλιτέχνης με βάση του την Πενσιλβάνια πουλάει ρούχα εμπνευσμένα από τους παίκτες του ΝΒΑ στο σάιτ του.

Σύμφωνα με την μήνυση που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν ο καλλιτέχνης αυτός έχει ως στόχο «να μπερδεύει και να οδηγεί τους καταναλωτές να πιστεύουν ότι αγοράζουν προϊόντα που σχετίζονται ή έχουν την άδεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο καλλιτέχνης δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα που του εστάλλει στις 3 Μαΐου και του ζητούσε να σταματήσει να πουλάει τα προϊόντα, εκείνος δεν το έκανε και ο παίκτης των Μπακς πλέον του ζητά αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτή είναι μία από τις πολλές ανάλογες υποθέσεις στην Αμερική, με τις οποίες το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο επιχειρεί να «κυνηγήσει» νομικά όλους τους επιτήδειους που προσπαθούν να βγάλουν παράνομα χρήματα εκμεταλλευόμενοι εμπορικά και χωρίς άδεια το προσωνύμιο «Greek Freak».

To Top