Αντετοκούνμπο: “Με έχει αλλάξει ήδη το μωρό που περιμένουμε”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους δημοσιογράφους για την έναρξη της νέας σεζόν του NBA με τους Μπακς, με το παιδί που περιμένει φυσικά να ξεχωρίζει μεταξύ των ερωτήσεων προκαλώντας πλατύ χαμόγελο στον σταρ του Μιλγουόκι.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Πριν από λίγες ημέρες, η κοπέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια Ριντλσπρίγκερ αποκάλυψε ότι το ζευγάρι περιμένει παιδί, ή όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο Instagram “το πολυτιμότερο μωρό”.

Αυτό το χαρμόσυνο νέο φυσικά έχει αλλάξει ολόκληρη τη ζωή του Έλληνα σταρ των Μπακς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δείχνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του για την έναρξη της σεζόν του NBA, όπου με πλατύ χαμόγελο και πολύ καλή διάθεση μίλησε για την αλλαγή στη ζωή του η οποία ήρθε από τώρα, πριν καν έρθει το παιδί: “Δεν ακολουθώ την κοπέλα μου στο instagram (γέλια)! Δεν ξέρω αν το πόσταρε. Δεν έχω δει κοιλίτσα ακόμα, οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει μωρό! Πλάκα κάνω. Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το πρώτο μας μωρό. Δεν θέλω, όμως, να μιλάω πολύ γιαυτό, θέλω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να αφήσω τα θέματα της οικογένειας στο σπίτι. Ναι, όμως, περιμένουμε παιδί, είμαστε χαρούμενοι, η μητέρα μου είναι χαρούμενη, τα αδέρφια μου είναι χαρούμενα.

Δεν ξέρω πότε γεννάει. Θα υπάρχουν σίγουρα προϊόντα για μωρά. Θα υπάρχουν μωρουδιακά zoom freaks και άλλα αξεσουάρ, θα είναι ακριβώς όπως ο μπαμπάς του. Με έχει αλλάξει ήδη, ειδικά όταν ξέρεις ότι ένα παιδί δεν έχει έρθει ακόμα. Με κάνει πιο ώριμο, όλοι έλεγαν ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά αυτό σε αλλάζει πολύ. Είμαι χαρούμενος, είμαι ενθουσιασμένος, δεν είναι εδώ ακόμα, ανυπομονώ να έρθει. Δεν ξέρω αν είναι αγόρι, δεν θα μιλήσω για αυτό, για αυτό που… ελπίζω τουλάχιστον, αλλά ελπίζω να έχει υγεία και να έχει μια σπουδαία ζωή”.

Από εκεί και πέρα, μιλώντας για το επικείμενο “τζάμπολ” της νέας σεζόν του NBA στην έβδομη δική του χρονιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε: “Είναι τέλειο το γεγονός ότι συμμετέχουν όλοι στο παιχνίδι. Η ομάδα γίνεται καλύτερη μέρα με τη μέρα και στο σύνολό της και μεμονωμένα ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Το πλάνο μας είναι να κινείται η μπάλα, η οποία δεν κολλάει σε κανέναν. ‘α παιδιά έχουν την ευκαιρία να είναι πιο επιθετικοί στο παιχνίδι τους, όλοι συμμετέχουν στο ματς και γι’ αυτό μπορούν πολλοί παίκτες να κάνουν double-double. Aυτό θέλουμε να κάνουμε όλη τη χρονιά.

Χρειαζόμαστε από τον κάθε παίκτη να βγει μπροστά και να κάνει το καλύτερο που μπορεί φέτος. Αυτό είναι τέλειο. Προφανώς είχαμε βάθος στον πάγκο μας πέρυσι, αλλά φέτος είμαστε ακόμα καλύτεροι. Τα παιδιά βελτιώθηκαν, μεγάλωσαν και είναι έτοιμοι. Λατρεύω τα πάντα σε αυτή την ομάδα, είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν το καλύτερο, θα είναι έτοιμοι όλη την σεζόν και σίγουρα θα βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στο επίπεδο που θέλω να είναι”.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για την ομαδική δουλειά των Μπακς, όπου ανέφερε: “Αυτό που ενδιαφέρει τον κόουτς είναι να συμμετέχουμε όλοι στο παιχνίδι, να έχουμε καλές συνήθειες στο ματς και ό,τι κάνουμε να το κάνοιυμε όλοι μαζί. Να μην περιμένουμε μόνο από έναν παίκτη”.

 

To Top