Αντετοκούνμπο: «Να παίζουμε με τον δικό μας τρόπο, αν είσαι ελεύθερος σουτάρεις»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως οι Μιλγουόκι Μπακς είναι μια ομάδα που στηρίζεται στο τρίποντο.

Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στην εμφάνιση των Ελαφιών στην εκτός έδρας νίκη επί των Νιου Γιορκ Νικς και έκανε ειδική αναφορά στον Πατ Κόναγκτον, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος του ματς:

Για το τι πρέπει να κρατήσουν οι Μπακς: «Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον δικό μας τρόπο. Με το ένστικτο, να βρίσκουμε τον ελεύθερο συμπαίκτη μας. Αν είσαι ελεύθερος, σουτάρεις. Αυτό θέλουν οι Μπακς, να βρίσκουν πολλά ελεύθερα τρίποντα. Ξέρω ότι μαζί μου έχω αρκετούς παίκτες στο “ζωγραφιστό” και τους τραβάω μέσα, προσπαθώντας να βρω τον ελεύθερο συμπαίκτη. Βάλαμε πολλά τρίποντα».

Για τον Κόνανγκτον: «Παίζει με αυτοπεποίθηση. Ευστοχεί σε πολλά σουτ και παίρνει πολλά σουτ. Συνήθως αφήνει μερικά σουτ, αλλά πλέον όταν του δίνουμε την μπάλα έχει αυτοπεποίθηση και σουτάρει. Είναι καλός από τα περσινά playoffs».

Για την προηγούμενη νίκη των Νικς με ανατροπή στο Μιλγουόκι: «Νικούσαμε για 20, αλλά επέστρεψαν και μας νίκησαν με 20 πόντους διαφορά. Σίγουρα το σκεφτόμασταν. Παρακολουθήσαμε βίντεο, δε μας άρεσε αυτό που έγινε και ήρθαμε σήμερα κουρασμένοι, αλλά ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε σε άμυνα και επίθεση. Ο Χιλ, ο Κόνατον, ο Χόλιντεϊ έβαλαν μεγάλα σουτ και πήραν σωστές αποφάσεις. Νιώθουμε όμορφα».

To Top