Αντετοκούνμπο: «Τα προηγούμενα χρόνια δεν μας βελτίωσαν, δεν με ενδιαφέρει το Νο1» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέγραψε για πρώτη φορά τρίτο σερί ματς με τουλάχιστον 35 πόντους. Και λίγο αργότερα μίλησε για το παρελθόν που δεν βοήθησε τους Μπακς, αλλά και για τη φετινή σεζόν: «Δεν με ενδιαφέρει να βγούμε στο Νο1».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέσπασε τα λάφυρά του. Τη φανέλα του Ζάιον Ουίλιαμσον, μετά την επική μονομαχία τους. Ο Giannis μέτρησε 38 πόντους και 10 ριμπάουντ (και μία καθηλωτική τάπα απέναντι στο παιδί-θαύμα) και ο Ζάιον 34 πόντους και 8 ριμπάουντ. Η ανταλλαγή φανέλας και η αγκαλιά αποτελεί δείγμα σεβασμού. Και παράβασης του πρωτόκολλου. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Ο Αντετοκούνμπο, αφού χαρακτήρισε λαμπρό το μέλλον του Ουίλιαμσον, μίλησε για τους Μπακς. «Χάσαμε 5 αγώνες στη σειρά και δεν μας άρεσε. Τα προηγούμενα χρόνια κερδίζαμε με 15-20 πόντους και αυτό δεν μας έκανε καλύτερους. Φέτος μαχόμαστε για κάθε αποτέλεσμα. Αυτό μας βελτιώνει, μας κάνει καλύτερους. Θέλω να γίνουμε καλύτεροι (όσον αφορά στο ρεκόρ της ομάδας), αλλά δεν με ενδιαφέρει να είμαστε στο Νο1».

Όσο για τον ίδιο και το αμυντικό τείχος που βρίσκει μπροστά του σε κάθε ματς; «Είμαι 26 ετών, είμαι πιο ώριμος, ξέρω ποιος είμαι. Γνωρίζω ότι θα έχω τοίχους μπροστά μου, θα πρέπει να πασάρω στους συμπαίκτες μου».

To Top