Αντετοκούνμπο: “Υποχρεώθηκε” να κάνει trash talking σε ΛεΜπρόν Ντουράντ, Γιόκιτς σκορπώντας γέλιο

Κλάμα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ήταν καλεσμένος σε Talk Show του κωμικού Χασάν Μινάι και ξεκίνησε να διαβάζει επιθετικές ατάκες για τους Κέβιν Ντουράντ, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Νίκολα Γιόκιτς ξεσπώντας σε γέλια, πριν απολογηθεί άμεσα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν φοβήθηκε να τσαλακώσει τον εαυτό του για λίγο. Έδειξε έτσι την αστεία πλευρά του, αλλά έδειξε ότι πάνω από όλα δεν μπορεί να πει κακία για κανέναν, σκορπώντας το γέλιο.

Ο “Greek Freak” βρέθηκε στο “The Daily Show”, ένα αμερικανικό Talk Show όπου ήταν καλεσμένος του γνωστού κωμικού Χασάν Μινάι και κάποια στιγμή “υποχρεώθηκε” να φορέσει την μάσκα του… κακού παιδιού και να κάνει trash talking – να μιλήσει μειωτικά δηλαδή – για τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ και Νίκολα Γιόκιτς. Και το έκανε, απλώς μόνο για… λίγο, πριν ζητήσει άμεσα συγγνώμη.

Η αρχή έγινε με τον Γιόκιτς, με τον Γιάννη να διαβάζει τα λόγια που του είχε γράψει ο Μινάι, που ανέφεραν: “Τζόκερ, πώς θα πας στους τελικούς όταν δείχνεις ότι δεν μπορείς καν να πας σε drive away μπεργκεράδικου;”. Αμέσως ωστόσο ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι λατρεύει το παιχνίδι του.

Ακολούθως σειρά πήρε ο Ντουράντ, με τον Γιάννη να λέει: “Συνεχίζεις να πηγαίνεις σε Super Team για να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα. Ας δουλέψουμε μαζί καμιά φορά για να σου δείξω πώς είναι να κουβαλάς την δική σου ομάδα”!!! Αμέσως μετά όμως σοβάρεψε και είπε “KD, είσαι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ. Σέβομαι το παιχνίδι σου, δίνεις το παράδειγμα εδώ και 15 χρόνια, ήσουν ο αγαπημένος μου παίκτης όταν μεγάλωνα και σέβομαι το παιχνίδι σου”.

Κλείνοντας, ο Γιάννης κλήθηκε να πει κάτι και για τον ΛεΜπρόν, αλλά δεν έφτασε καν εκεί, λέγοντας: “ΛεΜπρόν, λατρεύω το παιχνίδι σου φίλε. Είσαι ο Βασιλιάς για κάποιο λόγο. Είσαι ο GOAT, μόλις έσπασες το ρεκόρ πόντων στην ιστορία. Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις. Έχεις ανοίξε τον δρόμο”.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

To Top