ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού: “Όλοι μεγαλώσαμε με τον μπασκετικό Άρη, θα γίνει υποδοχή από τους κατοίκους”

Ο αντιδήμαρχος του Άργους Ορεστικού, Στέργιος Φιλιάδης μίλησε με αφορμή την παρουσία του Άρη στην ακριτική πόλη για την προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8

Για τον Άρη είπε:

Είμαστε στα γραφεία και περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία την ΚΑΕ Άρης γιατί πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο. Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι στην πόλη μας που μεγάλωσαν με τις επιτυχίες της ομάδας. Πάνω απ’όλα είναι μία ομάδα που έπαιζε ποιοτικό, καλό μπάσκετ και μετά από αυτό ερχόταν και οι τεράστιες επιτυχίες και μας έκανε να νιώθουμε εθνικά υπερήφανοι. Έχουμε πολλούς φιλάθλους και οπαδούς του Άρη. Εμείς μεγαλώσαμε με τις επιτυχίες του Άρη.

Έχουν ετοιμάσει μία μικρή υποδοχή φίλαθλοι του Άρη και κατ’επέκταση και ο δήμος. Η ομάδα θα φτάσει αύριο το μεσημέρι γύρω στη 1.

Για το που θα γίνει η υποδοχή είπε:

Για αυτό θα μιλήσουμε λίγο με την ομάδα, τους φροντιστές και τους επικεφαλής. Σε πρώτη φάση μου είπαν ότι θα έρθουν οδικώς. Μιλάει και ο σύνδεσμος με την ομάδα οπότε θα έρθουμε σε συνεννόηση. Για εμάς είναι ιστορικές στιγμές. Ένας λόγος είναι ότι επιλεγήκαμε από την ΚΑΕ Άρης πιθανόν γιατί έχουμε καλό γήπεδο και μας τιμά ιδιαίτερα.

Για τις εγκαταστάσεις είπε:

Έχουμε καλές εγκαταστάσεις και η ομάδα θα μείνει ευχαριστημένη. Από εμάς δεν έχει μείνει κανείς παραπονεμένος έως τώρα. Το ίδιο ευελπιστώ και για την ομάδα του Άρη. Η ομάδα θα μείνει εδώ μέχρι τις 30 του μηνός. Θα χρησιμοποιήσουν και τα δύο γήπεδα που έχουμε. Μιλήσαμε με φροντιστές, θα συνοδεύεται η ομάδα, θα ανεβοκατεβαίνει πάνω κάτω όποτε χρειάζεται. Θα είναι όλα καλά και το πρόγραμμα τους θα τηρηθεί. Προέκυψε μία αλλαγή του προγράμματος όσον αφορά τις ώρες.

Για το αν αγαπάει η πόλη τον αθλητισμό είπε:

Εμείς έχουμε έναν δήμο που δραστηριοποιούνται πολλές ομάδες στο μπάσκετ. Έχουμε ομάδα ποδοσφαίρου, έχουμε τους μικρούς στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο και έχουμε ομάδες βόλεϊ. Οι υποδομές που έχουμε είναι καλές και ο αθλητισμός κρατεί καλά.

Θαύμαζα τον Άρη από μικρό παιδί, μεγάλωσα με τις επιτυχίες του. Στο ποδόσφαιρο όμως είμαι άλλη ομάδα, πήρα λάθος δρόμο. Αισθανόμουν εθνική υπερηφάνεια για τον Άρη.

To Top