Αντιδράσεις για ενδεχόμενη μετακόμιση του μπασκετικού Πανιωνίου στη Δράμα

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος κάνει συζητήσεις με επιχειρηματία από τη Δράμα και το ενδεχόμενο μετακόμισης του Πανιωνίου στην πόλη της Μακεδονίας έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου ψάχνει για συμπαίκτες έτσι ώστε να σηκώσουν μαζί το βάρος της ομάδας και έτσι τίποτα στον σχεδιασμό του ρόστερ για την επόμενη σεζόν δεν έχει προχωρήσει. Μάλιστα, δεν έχει ανακοινωθεί ούτε ο προπονητής για τη νέα χρονιά, αλλά επικρατέστερος φέρεται να είναι ο Γιώργος Λίβανος.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστό πως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είναι σε διαδικασία συζητήσεων με επιχειρηματία από τη Δράμα, προκειμένου να συνδράμει στην ομάδα. Αυτό που έχει προκαλέσει αντιδράσεις είναι το ενδεχόμενο μετακόμισης του Πανιωνίου στην πόλη της Μακεδονίας, μετά από συγχώνευση με ομάδα της Δράμας και πιθανότατα τον ΚΑΟΔ.

Αυτή η είδηση έχει ξεσηκώσει τόσο τον κόσμο του Πανιωνίου, όσο και αρκετούς παλιούς παίκτες και προπονητές, με έναν από αυτούς να είναι ο Κρις Χουγκάζ, ο οποίος με ανάρτησή του, έκανε αναδρομή στην ιστορία του συλλόγου και τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεται στη Νέα Σμύρνη.

To Top