Αντιδράσεις και… εξηγήσεις στην Αλεξανδρούπολη για τις τιμές των εισιτηρίων

Τις αντιδράσεις του φίλαθλου κόσμου της Αλεξανδρούπολης προκάλεσαν οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Εθνικού με τον Άρη, που είναι 10 ευρώ για τους γηπεδούχους και 5 ευρώ για τους φίλους του Άρη που θα ταξιδέψουν στην πόλη του Έβρου. Ρεπορτάζ του Thrakisports.gr εξηγεί γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά στις τιμές.

“Απόλυτα δικαιολογημένος είναι ο λόγος που οι φίλαθλοι του Εθνικού που θα θελήσουν να δουν τον αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης θα πληρώσουν 10 ευρώ ενώ οι οπαδοί του Άρη ακριβώς τα μισά.

Αυτός δεν έχει να κάνει με κάποια επιδίωξη της διοίκησης να κερδίσει επιπλέον χρήματα από την εμπορικότητα του αγώνα, τιμωρώντας του Αλεξανδρουπολίτες. Άλλωστε, η τιμή του εισιτηρίου των δέκα ευρώ για την μεγάλη κερκίδα είναι φιξαρισμένη από την αρχή της χρονιάς και δεν υπήρξε κάποια αύξηση.

Όπως εξήγησαν οι άνθρωποι του Εθνικού στο ThrakiSportS, απαντώντας σε παράπονα που έγιναν προς την ιστοσελίδα μας από φιλάθλους που χαρακτήρισαν απαράδεκτο να πληρώνουν οι φίλαθλοι του Εθνικού διπλάσιο ποσό από αυτό των οπαδών του Άρη, ο λόγος έχει πρωτίστως να κάνει με την απόφαση της Αστυνομίας.

Οι κερκίδες που προορίζονται για τους οπαδούς του Άρη πάντοτε στοίχιζαν όλη την χρονιά 5 ευρώ, απλά για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτραπεί αυτή τη φορά να μπουν σε αυτές και εκείνοι του Εθνικού. Η μεγάλη κερκίδα στοίχιζε πάντα 10 ευρώ. Η Αστυνομία απαίτησε να βρίσκονται σε άλλη κερκίδα οι μεν και σε άλλη η δε.

Θεωρήθηκε ότι θα ήταν μεγάλο unfair να αυξηθεί η τιμή των εισιτηρίων για τη μικρή κερκίδα και θα προκαλούσε δικαιολογημένα αντιδράσεις από τους Θεσσαλονικείς, μόνο και μόνο για να εξωμειωθεί με την τιμή που θα πληρώνουν οι οπαδοί του Εθνικού στην μεγάλη κερκίδα. Έτσι διατηρήθηκαν οι τιμές που ίσχυαν όλες τις φορές.

Η διοίκηση του Εθνικού εξέδωσε και ανακοίνωση, κάνοντας αναφορά εκτός από το αγωνιστικό και στην προπώληση των εισιτηρίων. Αναλυτικά, στην επίσημη σελίδα του Εθνικού αναφέρονται τα εξής:

«Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται αύριο Κυριακή 3 Μαΐου τον Άρη Θεσ/νίκης σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ιστορίας του. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Φώτης Κοσμάς.

Ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Τραϊανόπουλος προπόνησε δυνατά τους ποδοσφαιριστές του και σήμερα Σάββατο αλλά και εχθές Πρωτομαγιά. Η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη ώστε να ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονή, ενώ ο Άρης θέλει τη νίκη και θα περιμένει κάποιο πιθανό στραβοπάτημα του Πανσερραϊκού για να πάρει αυτός την άνοδο στη Football leauge 2.

Αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα αυτά θα διατίθενται αύριο Κυριακή στο Φώτης Κοσμάς από τις 2 το μεσημέρι, ενώ οι θύρες θα ανοίξουν στις 3, δύο ώρες πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Η προπώληση συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο στα σημεία που έχουν ανακοινωθεί και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι έντονο. Για τους φίλους του Άρη θα λειτουργεί ξεχωριστό εκδοτήριο δίπλα στη Θύρα 2, απ” όπου και θα εισέλθουν. Οι φίλαθλοι του Εθνικού θα εισέλθουν από τη Θύρα 1.

Η διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικός καλεί τους φίλους που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μην υποστούν ταλαιπωρία και καθυστερήσεις”.

To Top