Αντιδράσεις στο Twitter για την κόκκινη κάρτα στον Νάνι

Η απόφαση του Τούρκου διαιτητή, Τσιουνέιτ Τσακίρ, να αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Νάνι, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όχι μόνο στο “Ολντ Τράφορντ” αλλά και στο Twitter. Για αστεία απόφαση, σφαγή και συγκλονιστική εικόνα, γράφουν αθλητές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια σπουδαία πρόκριση στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η νίκη στο Ολντ Τράφορντ επισκιάστηκε από την αποβολή του Νάνι στο 56ο λεπτό.

Ο Τούρκος διαιτητής έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Πορτογάλο άσο για ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Αρμπελόα και άπαντες στο στρατόπεδο των γηπεδούχων έγιναν έξαλλοι.

Η απόφαση του Τσιουνέιτ Τσακίρ προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και δεν ήταν αυτοί που ξέσπασαν μέσω του Twitter. Και δεν αναφερόμαστε μονάχα σε φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά σε ποδοσφαιριστές που παίζουν σε διάφορες ομάδες, όπως ο Τζόι Μπάρτον, ο Κέβιν-Πιρς Μπόατενγκ, ο Σον Ράιτ-Φίλιπς και άλλοι πολλοί. Δείτε μερικά από τα tweets…

“Απίστευτα σκληρή κόκκινη κάρτα. Σάπια απόφαση”.

“Αυτή η κόκκινη κάρτα είναι αστεία”.

“Απίστευτα λάθος απόφαση από τον διαιτητή. Η κόκκινη κάρτα άλλαξε όλο το παιχνίδι για την Μάντσεστερ”.

“Πως μπορεί να δώσεις κόκκινη κάρτα γι’ αυτό; Είναι σοβαρός; Είναι λυπηρό να “σκοτώνει” ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι μ’ αυτό τον τρόπο…”

“Ο διαιτητής σκότωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”.

“Καμία κόκκινη κάρτα. Συγκλονιστικό”.

“Καμία κόκκινη κάρτα”.

Πηγή: sport24.gr

To Top