Αντιδράσεις του κόσμου στις φήμες περί επιστροφής Φοιρού και Μπουγιουκλή

Οι Γιώργος Φοιρός και Δημήτρης Μπουγιουκής είναι δυο προπονητές που σκέφτεται η προσωρινή διοίκηση Σκόρδα για τις τύχες της τεχνικής ηγεσίας του Άρη μετά την παραίτηση Καλαϊτζίδη.

Ο πρώτος διέψευσε οποιαδήποτε συνομιλία, ενώ ο δεύτερος είναι επίσημα μέλος του τεχνικού τιμ της ΠΑΕ, αλλά το θέμα είναι ανοιχτό.

Η επιστροφή των δύο παλαίμαχων άσων της ομάδας προκαλεί αντιδράσεις στον κόσμο του Άρη, με τις αιτίες να μην είναι αγωνιστικού χαρακτήρα.

Η αξία και των δύο είναι αναγνωρίσιμη και η προσφορά τους στον σύλλογο ακόμα περισσότερο, ωστόσο το κλίμα των τελευταίων ημερών, με την επιστροφή Σκόρδα στο τιμόνι του συλλόγου, δυσχεραίνει σημαντικά την θέση των δύο προπονητών.

Στο άκουσμα της είδησης πολύς κόσμος εναντιώθηκε με τις φήμες που τους θέλουν να συνεργάζονται με τον Λάμπρο Σκόρδα, ζητώντας τους να μην αποτελέσουν κομμάτι της προσπάθειας που καταβάλλει η προσωρινή διοίκηση να αγωνιστεί η ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ. Ας μην ξεχνάμε την τοποθέτηση των οργανωμένων σχετικά με όσους θα συνεργαστούν με την παρούσα διοίκηση.

To Top