Απίστευτο! Αντιδρούν οι φίλαθλοι της Καβάλας και… απειλούν για το γήπεδο: “Μην μας αναγκάζετε…”

Αντίθετοι στο ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί το «Ανθή Καραγιάννη» ως έδρα για το ματς του Άρη Ακροποτάμου με τον Άρη είναι οι φίλοι της Καβάλας.

Υποστηρίζουν ότι ένας δεύτερος αγώνας σε διάστημα δύο ημερών θα καταστρέψει τον χλοοτάπητα του γηπέδου, ενώ τονίζουν πως αν οριστεί τελικά το γήπεδο της ομάδας τους θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας:

 

Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες , ασκούνται πιέσεις και έχουν πιαστεί λυτοί και δεμένοι ώστε το παιχνίδι Άρη Ακροποτάμου- Αρη Θεσσαλονίκης να διεξαχθεί στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη. Το ενδεχόμενο να γίνουν 2 παιχνίδια σε δυο συνεχόμενες ημέρες με βροχή όπως προβλέπουν οι μετεωρολογικές προβλέψεις, θα αποτελέσει με βεβαιότητα, την οριστική καταστροφή ενός ήδη ταλαιπωρημένου χλοοτάπητα.

Παρά τον σεβασμό που τρέφουμε προς όλες τις ομάδες του νομού μας, θεωρούμε ότι το αίτημα του Άρη Ακροποτάμου που σιγοντάρεται από όλο το πολιτικό και αθλητικό κατεστημένο της συμπρωτεύουσας θα σημάνει την ολοκληρωτική καταστροφή του γηπέδου μας. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από κανένα Καβαλιώτη.

Θα παρακαλούσαμε την διοργανώτρια επιτροπή της ΕΠΟ να ορίσει άλλο γήπεδο για τον συγκεκριμένο αγώνα ώστε να μην αναγκαστούμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα της αγαπημένης μας ομάδας (με τον τρόπο που εμείς θα κρίνουμε)”.

To Top