Αντιδρούν οι οπαδοί της Λίβερπουλ για τις τιμές των εισιτηρίων! Χωρίς σημαίες με την Αταλάντα

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ γνωστοποίησαν πως στο ματς κόντρα στην Αταλάντα δεν θα υπάρχουν σημαίες στο Kop ως αντίδραση στην αύξηση των τιμών στα εισιτήρια διαρκείας τη νέα σεζόν, με τον Γιούργκεν Κλοπ να τονίζει πως καταλαβαίνει τη στάση τους.

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να δώσει ένα πολύ σημαντικό ματς το βράδυ της Πέμπτης (11/04, 22:00) υποδεχόμενη την Αταλάντα στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Europa League, με το “Άνφιλντ” να είναι κατάμεστο αλλά να έχει μία βασική διαφορά σε σχέση με τη συντριπτική πλειονότητα των εντός έδρας αγώνων των ρεντς.

Αυτή έχει να κάνει με την απουσία σημαιών από το πέταλο που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς (Kop), με τους φίλους της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ να προχωρούν σε αυτή την κίνηση ως αντίδραση στην ανακοίνωση της διοίκησης για 2% αύξηση στις τιμές για τους κατόχους των διαρκείας, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για το συγκεκριμένο θέμα ρωτήθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τετάρτη (10/04), με τον Γερμανό να δηλώνει ξεκάθαρα πως καταλαβαίνει τη στάση των οπαδών:

“Το ότι δεν θα υπάρχουν σημαίες είναι ένα ζήτημα, είναι πάντως καλό που θα υπάρχει ο κόσμος. Καταλαβαίνω πάντως τις ανησυχίες που υπάρχουν. Δεν γνώριζα για το θέμα μέχρι τη συνέντευξη Τύπου.

Είναι προφανές πως θέλουμε τον κόσμο στο στάδιο και θέλουμε το γήπεδο να είναι προσιτό για όλους. Είμαστε ένας αυτοσυντηρούμενος σύλλογος, για όσο είμαι εδώ μπορώ να πω ότι κάθε λίρα που βγάζουμε πηγαίνει απευθείας στο ποδόσφαιρο,

Δεν είναι πεταμένα λεφτά, υπάρχουν αρκετά καλά πράγματα που κάνει ο σύλλογος όπως έργο προς την κοινωνία, αλλά καταλαβαίνω 100% από που προέρχονται οι οπαδοί.

Είμαι σίγουρος πως θα βρουν τη λύση. Ίσως ξεκινήσουν με μία διαμαρτυρία και έπειτα υπάρχουν συζητήσεις. Θα ήταν πάντως χειρότερο αν υπήρχαν εκεί οι σημαίες και ουδείς άλλος.

Μεταξύ των δύο σφυριγμάτων θα πρέπει απλά να είμαστε Λίβερπουλ, είμαι σίγουρος πως θα βρουν τη λύση”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής.

 

To Top