Ο Άρης αντιμέτωπος με δύο παίκτες που έβαλαν πλάτη για την υπαγωγή στο άρθρο 99!

Ο Άρης υποδέχεται το Σάββατο τον Πανιώνιο και μαζί δύο από τους πιο μεγάλους πιστωτές του, αλλά και από αυτούς που έχουν βοηθήσει τα μέγιστα με την κατανόησή τους στην προσπάθεια εξυγίανσης.

Στον Πανιώνιο παίζουν ο Χρήστος Ταπούτος και ο Δημήτρης Βεργίνης. Ο πρώτος δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, ο δεύτερος θα παίξει κανονικά. Αμφότεροι είναι από τους πρώτους παίκτες που δέχθηκαν την πρόταση διακανονισμού της διοίκησης της ΚΑΕ και υπέγραψαν την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99, χάνοντας εν γνώσει τους χρήματα δεδουλευμένα.

Αμφότεροι είναι παίκτες στους οποίους έχουν γίνει καθυστερήσεις στις πληρωμές, αλλά ουδέποτε δημοσιοποίησαν παράπονα ή κινήθηκαν δικαστικά κατά της ΚΑΕ, αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση και φυσικά χωρίς να έχουν την οποιαδήποτε πρόθεση να προκαλέσουν αναταραχή.

Αμφότεροι αγωνίστηκαν στον Άρη και προσέφεραν σε περιόδους ιδιαίτερα δύσκολες για την ομάδα, με μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Αμφότεροι παραμένουν επί της ουσίας φίλοι της ομάδας μη δημιουργώντας το παραμικρό σε μια επίσης δύσκολη περίοδο και αποδεικνύουν στην πράξη ότι και αντίληψη έχουν και εκτιμούν την φανέλα που φόρεσαν.

Είναι παίκτες που έβαλαν πλάτη για να μπορέσει ο Άρης να υπαχθεί στις διατάξεις του άρθρου 99 και να ξεκινήσει μέσα από αυτόν τον δρόμο την προσπάθεια εξυγίανσής του και γι’ αυτό η προσφορά τους δεν περιορίζεται μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

To Top