Αντιπροσωπεία στην Aθήνα για την… εξόρμηση προς την πολιτεία

Με αντίπαλο τον χρόνο οι άνθρωποι του Άρη ετοιμάζονται να κάνουν τις καθοριστικές τους κινήσεις στη μάχη της επιβίωσης. Οι αποφάσεις έχουν παρθεί. Απομένει τώρα η υλοποίησή τους…

Στην τελευταία συνάντηση που έγινε ανάμεσα στα μέλη του δ.σ. της Κοινωνίας, τη διοικούσα επιτροπή και τους νομικούς που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» τα θέματα για το άρθρο 99 και την ΕΠΟ, πάρθηκαν κάποιες συγκεκριμένες αποφάσεις.

Η πιο σημαντικά να προχωρήσουν το θέμα των επαφών με το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Υπουργείο Πολιτισμού. Έτσι τη Δευτέρα αναμένεται να κατέβει αντιπροσωπεία του Άρη στην Αθήνα, αποτελούμενη από μέλη της διοικούσας, της Κοινωνίας και των νομικών.

Στόχος είναι να ολοκληρωθούν όλες εκείνες οι ενέργειες ώστε να επιτευχθεί -βάσει μάλιστα  αποφάσεων που έχουν στα χέρια τους οι νομικοί – ρυθμίσεις των 90 και 60 δόσεων προς το Δημόσιο και το ΙΚΑ αντίστοιχα. Σε αυτήν την προσπάθεια κι από τη στιγμή που ο Άρης θέλει να πληρώσει κι όχι να τους χαρίσουν, έχει αρκετούς συμμάχους…

Παράλληλα, όπως είναι γνωστό εξουσιοδοτήθηκαν οι νομικοί που ασχολούνται με θέματα ΕΠΟ και προσφυγών δηλαδή οι Χρήστος Γρόλλιος και Σπύρος Χριστοφορίδης να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με όσους ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους έχουν λαμβάνειν χρήματα, ώστε να επιτευχθεί το «κούρεμα» που προβλέπει το 99 ή να κλείσουν τα θέματά τους. Στόχος, όπως έχουμε αποκαλύψει σε παλαιότερο ρεπορτάζ να επιτευχθεί «κούρεμα» 40%, ώστε να κερδηθεί η μάχη στο δικαστήριο.

Η μάχη συνεχίζεται…

To Top