ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αντιπροσωπεία των βετεράνων του Άρη στο μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ.

Αντιπροσωπεία των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη επισκέφθηκε το Μουσείο της ΧΑΝΘ. Αναλυτικά:

Αντιπροσωπεία των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη επισκέφθηκε το Μουσείο μας και ξεναγήθηκε στους χώρους του από τον Γιωργή Μπουσβάρο. Η αντιπροσωπεία των βετεράνων αποτελούνταν από τους Γιάννη Βένο, Ντίνο Κούη, Κώστα Δράμπη, Κλήμη Γούναρη, Ανδρέα Αναγνώστου, Κώστα Τσίλιο. Όλοι τους υπήρξαν μεγάλες μορφές του αθλητισμού της Θεσσαλονίκης, υπηρέτησαν το ποδόσφαιρο με ήθος και δικαίως αποτέλεσαν πρότυπα για τους νεότερους.

“Ευχαριστούμε πολύ την Χ.Α.Ν.Θ. το Μουσείο της και τον Γιωργή Μπουσβάρο για αυτό το όμορφο και τόσο ευχάριστο νοσταλγικό ταξίδι. Μπορεί όλοι μας να υπηρετήσαμε το ποδόσφαιρο όμως στην εποχή μας το δέσιμο με αθλητές καλαθοσφαιρικών ομάδων ήταν απίστευτο. Ποιος από εμάς δεν γνώριζε τον Φαίδωνα Ματθαίου ή τον Ανέστη Πεταλίδη; Ποιος δεν ξέρει ή δεν θυμάται από εμάς το θρυλικό ανοικτό γήπεδο της ΧΑΝΘ, σημείο αναφοράς για όλη την νεολαία”, είπε συγκινημένος ο πρόεδρος του συνδέσμου Βετεράνων Γιάννης Βένος που πρόσθεσε:

“Ίσως δεν το ξέρετε αλλά στα νιάτα μου έπαιζα μπάσκετ, ήμουν μέλος ομάδας γυμνασίου των Γιαννιτσών. Μου έλεγαν πως ήμουν καλός. Και μετά το τέλος της καριέρας μου ως ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια δεν θα ξεχάσω ότι κλείναμε μια φορά την εβδομάδα ώρα στο μικρό κλειστό γηπεδάκι της ΧΑΝΘ για να παίζουμε μπάσκετ με τους φίλους μας. Εδώ στην ΧΑΝΘ συναντούσαμε τον Πεταλίδη , τον Σπύρου και μιλούσαμε ώρες ολόκληρες για μπάσκετ”, κατέληξε ο Γιάννης Βένος.

Το Μουσείο μας ευχαριστεί πολύ την αντιπροσωπεία των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την επίσκεψη τους και εύχεται καλή δύναμη στο έργο που επιτελούν.

To Top