Αντονίτο για Μπόλονι: «Το ότι προπονεί μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο»!

Ο Αντονίτο μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Λάζλο Μπόλονι! «Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο να προπονεί μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός»!

Ο ποδοσφαιριστής της Καρταχένα, και συμπαίκτης με τον Τόνι Ντάτκοβιτς, εκτός από το πως έζησε ένα τόσο μεγάλο σοκ, εξαπέλυσε με συνέντευξή του στο gazzetta.gr σφοδρή επίθεση στον Λάζλο Μπόλονι, τον οποίο θεωρεί ως τον απόλυτο υπεύθυνο για την φυγή του από το Τριφύλλι, χωρίς να αγωνιστεί ούτε σε ένα παιχνίδι. Φιλικό ή επίσημο. Παράλληλα, μιλά με σκληρά λόγια για τον Ρουμάνο τεχνικό και τον κατηγορεί για έλλειψη σεβασμού προς τον σύλλογο!

“Αν δεν ήταν αυτός προπονητής, θα συνέχιζα να παλεύω για μια θέση στην ομάδα. Δεν μου έδωσε την ευκαιρία, ούτε μία ευκαιρία. Δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου, με καλό ή κακό τρόπο. Δεν μου μιλούσε καν. Για αυτόν ήμουν ήδη… τελειωμένος από την στιγμή που ήρθε”, είπε ο Αντονίτο και πρόσθεσε: “Έφυγα με το παράπονο πως δεν είχαν την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να προσφέρω.  Η εμπειρία μου, πάντως, με τον Μπόλονι ως προπονητή ήταν μία από τις χειρότερες στην καριέρα μου.  Θέλω να καταστήσω σαφές πως δεν έχω τίποτα κόντρα στον σύλλογο. Αντιθέτως είμαι ευγνώμων που ανήκα σε μία υπέροχη ομάδα, δεν έχω τίποτα απέναντι στον Παναθηναϊκό μόνο απέναντι σε αυτόν τον προπονητή, αν μπορεί κανείς να τον αποκαλεί έτσι. Το ότι αυτός ο άντρας προπονεί μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Ανεξάρτητα από τα όσα έγιναν με εμένα. Το ότι ένας προπονητής δεν γνωρίζει τα ονόματα ή τις θέσεις των παικτών του είναι έλλειψη σεβασμού προς τον σύλλογο και την ομάδα”.

To Top