ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντρέ Γκρέι έπιασε… 11αρι τον Δεκέμβριο: Άνοιξε τη σεζόν με γκολ, έκλεισε το 2022 με γκολάρα για τον Άρη!

Ο Αντρέ Γκρέι ήταν χθες ο ποδοσφαιριστής που έβαλε το τελευταίο γκολ για τον Άρη μέσα στο 2022, υπογράφοντας την νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού. Αν και για να ακριβολογούμε, χθες πέτυχε… τρία γκολ, όμως σφυρίχτρα και VAR μέτρησαν μόλις το ένα. Έμελλε να είναι αρκετό για την τελευταία νίκη της χρονιάς που φεύγει.

Ο επιθετικός από την Τζαμάικα πέτυχε χθες το 11ο επίσημο γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε σύνολο 20 αγώνων. Και είμαστε ακόμη στον Δεκέμβριο. Ρεαλιστικά.

Στη Superleague είναι ο 2ος σκόρερ του Άρη με έξι γκολ πίσω από τον Λουίς Πάλμα (έχει επτά γκολ), όπως μαζί με τα πέντε που πέτυχε στην Ευρώπη, αποτελεί τον 1ο κιτρινόμαυρο γκολτζή!

Κατά μια συγκυρία, ο Τζαμαϊκανός φορ πέτυχε στις 21 Ιουλίου το πρώτο επίσημο γκολ του Άρη στην φετινή σεζόν κι έμελλε να είναι αυτός που έκλεισε το 2022 με δικό του γκολ.

Και χθες βέβαια, του… έκλεψαν γκολ, σίγουρα ένα, ο ίδιος αδίκησε τον εαυτό του, χάνοντας πάλι γκολ σε φάση “πάρε βάλε” στο 84′, όμως όπως ο ίδιος σχολίασε: “Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Έχασα μία εύκολη φάση. Σήμερα σκόραρα. Θα τύχει ξανά. Αυτή είναι η μοίρα του ποδοσφαιριστή. Να σκοράρει και να χάνει γκολ. Σήμερα σκόραρα και είμαι χαρούμενος. Έχω χάσει και πιο εύκολες φάσεις. Πριν μία εβδομάδα ήμουν μοιραίος για την ομάδα μου. Σήμερα είμαι ήρωας”, ενώ ο Άλαν Πάρντιου, όταν ρωτήθηκε για το αν η εικόνα του Γκρέι πλησιάζει πιο πολύ στα όσα περιμένει από αυτόν είπε:

“Αυτό που κάνουμε τώρα, λειτουργεί καλύτερα γι’αυτόν. Δεν κάνει τόση προπόνηση με όλη την ομάδα, όμως κάνει εξειδικευμένα πράγματα με περισσότερη ένταση σε συγκεκριμένους τομείς.”

To Top