ΑΠΟΨΕΙΣ

Αντρέ Γκρέι: Ο “Killer” είναι εδώ, έτοιμος να πάρει το… όπλο του! (photo)

Στα 31 του χρόνια, ο Αντρέ Γκρέι άφησε για πρώτη φορά στην καριέρα του τα γήπεδα της Αγγλίας για λογαριασμό του Άρη και έρχεται να βάλει φαρδιά-πλατιά την “υπογραφή” στην επίθεση των κιτρινόμαυρων, κάνοντας τη διαφορά.

Άλλωστε, το θέμα του γκολ και του φορ, είναι μια κολόνια που κρατάει εδώ και μερικά χρόνια στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Τζαμαϊκανό ακτιβιστή, να ετοιμάζεται να πάρει το όπλο του και να “ξορκίσει” όλα όσα κρατούσαν τον Άρη μακριά από την σωστή επιλογή.

«Προτιμώ να πεθάνω στα πόδια μου παρά να ζήσω στα γόνατά μου» γράφει ένα τατουάζ στο μπράτσο του και ο ίδιος φροντίζει συχνά, πυκνά να το δείχνει στους έφηβους τους οποίους προσπαθεί να βοηθήσει να βρουν το δρόμο τους. Μαζί τους δείχνει και την ουλή του. Ένα σημάδι που θα το έχει για πάντα, να του θυμίζει πόσο κοντά έφτασε να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Ένα σημάδι, που του άλλαξε τη ζωή και δείχνει σε όλους τον… δρόμο.

Ο Γκρέι είναι από χθες μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο Σοχάου. Έδειξε με το “καλημέρα”, ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στη νέα δύσκολη αποστολή που τον περιμένει. Μιλώντας μετά τις υπογραφές άλλωστε έδειξε ανυπόμονος να βιώσει έντονα την νέα του “ποδοσφαιρική περιπέτεια”.

Είχαμε την ευκαιρία να τον συναντήσουμε επί Αυστριακού εδάφους, να του ευχηθούμε και να του πούμε το “καλωσόρισες”. Τα υπόλοιπα άλλωστε ανήκουν στον ίδιο και στη δουλειά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το kritsimis jewellery είναι υποστηρικτής της αποστολής του PRESSARIS στην Αυστρία. 

Κάντε like στην σελίδα του Kritsimis Jewellery στο facebook (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) και δείτε όλες τις καινούργιες συλλογές!

Μπορεί ηλεκτρονικά να «ταξιδέψετε» στη σελίδα στο ίντερνετ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ και φυσικά

να επισκεφτείτε το κατάστημα μας Kritsimis Jewellery  (Γρηγορίου Λαμπράκη 190, Άνω Τούμπα)!

To Top