Αντσελότι: “Ήθελα να κερδίσουμε 5-0 στο Άνφιλντ, άρα δεν ήμασταν τέλειοι”

Ο Κάρλο Αντσελότι σχολίασε το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Ρεάλ, ενώ αστειεύτηκε για την επίδοση της ομάδας του, τονίζοντας πως ήθελε να επικρατήσει της Λίβερπουλ με 5-0.

Η Ρεάλ έκανε την ανατροπή απέναντι στη Λίβερπουλ στο Champions League κι επέστρεψε από το 2-0 για να πάρει τη νίκη με 5-2.

Ο Κάρλο Αντσελότι όμως, περίμενε περισσότερα από την ομάδα του κι αστειευόμενος τόνισε πως ήθελε η Ρεάλ να επικρατήσει των “κόκκινων” στο Άνφιλντ με 5-0.

“Δεν χρειάζεται να ανανεώσω το συμβόλαιό μου, έχω ένα. Έχω μόνο ένα πράγμα να κάνω: να κερδίζω αγώνες. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει το Champions League γι’ αυτόν τον σύλλογο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε για τα υπόλοιπα, ειδικά τη La Liga.

Θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια σ’ αυτό. Ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο, να έχουμε το προβάδισμα οκτώ πόντων (στο πρωτάθλημα), να κερδίσω το ισπανικό Σούπερ Καπ και να κερδίσω 5-0 στο Άνφιλντ (γέλια). Άρα δεν ήμασταν τέλειοι.

Αστειεύομαι, νομίζω ότι τα πάνε αρκετά καλά. Είχαμε απουσίες τον Ιανουάριο που μας κόστισαν έξι βαθμούς, αλλά ήταν προβλέψιμο”.

To Top